Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen öyle yokta kız şunu şuraya koymuşlar olmms diyorum of sende hiç bir şey o beğenmiyorsun diyorlar ev benim ya hani benim ama benden çok herşeye onlar karar veriyorlar sinir bozucu hemde çok gerçekten beni az çok tanıyorsunuz nasıl biriyim ama buaralr sinir krizlerindeym herşeye karışıyorlar yaa bana annem düğün hediyesi TV aldı o odamda yıllardan beri ee salona kur bizimki bozuluyor eenne yapayım akşam oldu mu ben kendi tarafıma geçiyorum misafir olmzsa yanlarına gitmym tvmi açıp izliyorum yerini prizini hep koydurduk anlamıyorlar ya hiç bir şey yok dedim daha salona koyalım diyorlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Çok moralim bozuk ya çok anlatamam çokta üzgünüm eşimde 5 güne ise gidecek evin işi bitse gider malatya'daki evde kalırız diolr keşke hep gitseler hep TOKİ evleri bitene kadar ohooo ya aslında çok iyiler ama bu ev işinde her halta kızıyorlar dayanamıyorum vAlla artık illa bizim halıyı fln ser diyorlar benim esylarim annemlrin orada yıllardr ve şuan çadırda olduğu için kötü oluyor ben ne yapayım haksızlık mı yapıyorum bilemiyorum ya ama çok üzgünüm evim olduğuna hiçte mutlu değilim
Ah ah Şuan anlıyorum az buçuk bizde ilk evimize taşınırken kayınbabam çok karışıktı her şeye yok şöyle olsun böyle olsun diye . İlk başlarda sinir krizi heçirmiştim Kayra küçük fazla üşümesin diye ses etmemiştim ama sonra eşime deüiştirtmiştim. Yani ne diyim kuzum ev senin ama senin değil gibi de Şuan onlarda olduğu için
Ah ah Şuan anlıyorum az buçuk bizde ilk evimize taşınırken kayınbabam çok karışıktı her şeye yok şöyle olsun böyle olsun diye . İlk başlarda sinir krizi heçirmiştim Kayra küçük fazla üşümesin diye ses etmemiştim ama sonra eşime deüiştirtmiştim. Yani ne diyim kuzum ev senin ama senin değil gibi de Şuan onlarda olduğu için
Aynen öyle canım beni iyi anlarsın o zaman aşkım biz genciz en güzel çağlarımız eşimle rahat oturup kalkamıyoruz istediğin gibi yaşayamıyorsun insan üzülüyor yaa benimde ailem akrabalarım var nblym herşey karışık ya
Aynen öyle canım beni iyi anlarsın o zaman aşkım biz genciz en güzel çağlarımız eşimle rahat oturup kalkamıyoruz istediğin gibi yaşayamıyorsun insan üzülüyor yaa benimde ailem akrabalarım var nblym herşey karışık ya
Keşke eşinle bunu güzelce konuşsan ne bileyim ya ileri doğru oda rahatsı olur eminim . Bazen eşimin babası bize gelince ayıptır söylemesi ilişki bile eskisi gibi olmuyor o bile sinirleniyor yani. Adam düşün ankaradan eve. Geldiğim sabah ben otobüsten indim daha eşimle sarılmadan babası arayıp kapıda sizi bekliyorum demişti o gümü asla unutmuyorum . Bence eşinle yeniden konuş canım konuşmayı dene böyle evliliğiniz çok yıpranır
Hanımlar bizim ev sahibiyle başımız dertte biz 1+1 ev almıştık bunuaz inşaatı bitecekti ve kiraya verip başka eve geçecektik ev sahibi çık dediği için yatırımlıı aldık o evi her neyse şimdilerde iyice sıkıştırıyor 1 ayınız var çıkın bilmem ne diye kayınpederiimde bize bişey teklif etti dedi ki şimdi o evin borcunu ödemek için araba satılmasın kira taşınma derdimiz olmasın diye bizim yanımıza taşının bir oturalım 1 +1evin yapımı bitince biz oraya geçeriz siz bizim evde durursunuz diyor kabul edeyim mi etmeyeyim mi bilemiyorum bir durmak istemiyorum bir duracağım süre 6 ay falan ne yapayım bana akıl verin çok canım sıkıldı bir durmak istemiyorum kiraya çıksak kiralar çok pahalı depozito taşınma masrafı falan da sıkıntı bize kendi evlerini verip bizim 1+1 e geçeceklermiş ama ne yapayım bilmiyorum
Ev ev üstüne olmaz canm ama bide suanki ekonomiye göre bence size sunulan teklif çok güzel öyle yada böyle 6ay geçer gerçekten oturdukları evi verip 1+1 e gececeklerse hiç dusunme derim illaki zorluk anlasmazlik olur ama maddi zorluk cekmektense 6ay idare et derim
Ev ev üstüne olmaz canm ama bide suanki ekonomiye göre bence size sunulan teklif çok güzel öyle yada böyle 6ay geçer gerçekten oturdukları evi verip 1+1 e gececeklerse hiç dusunme derim illaki zorluk anlasmazlik olur ama maddi zorluk cekmektense 6ay idare et derim
Anladım canım sağol fikrin için bende öyle düşünüyorum bir yandan ama bir yandan ya 1 hafta bile aynı evde durmak istemiyorum çünkü 1 buçuk ay bende kalmıştı kayınvalifem bir takım tatsızlıklar yaşandı öyle hafif falan da değil o yüzden içim istemiyor
Anladım canım sağol fikrin için bende öyle düşünüyorum bir yandan ama bir yandan ya 1 hafta bile aynı evde durmak istemiyorum çünkü 1 buçuk ay bende kalmıştı kayınvalifem bir takım tatsızlıklar yaşandı öyle hafif falan da değil o yüzden içim istemiyor
Valla canım daha vermedim eşim akşam soracaktır bana yine ama kabul etmek istemiyorum
Canm çeken bilir insan kendi annesiyle bile gecinemiyor bazen sadece ekonomi gerçekten çok kötü gecinebiliyorsaniz kiralik başka yerde bakın ama şöyle düşün ikiz çocukların olsa yada kayinvaliden hasta olsa mecburi bi durumda onunla kalabilirdiniz bunun tek iyi yönü 6 ay sonra kendi evinizde maddi sıkıntısız kalmanız olacak