Sorum var Kızlar biraz uzun

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Kızlar biraz uzun başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,754 kez görüntülenmiş, 66 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar biraz uzun
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Keşke eşinle bunu güzelce konuşsan ne bileyim ya ileri doğru oda rahatsı olur eminim . Bazen eşimin babası bize gelince ayıptır söylemesi ilişki bile eskisi gibi olmuyor o bile sinirleniyor yani. Adam düşün ankaradan eve. Geldiğim sabah ben otobüsten indim daha eşimle sarılmadan babası arayıp kapıda sizi bekliyorum demişti o gümü asla unutmuyorum . Bence eşinle yeniden konuş canım konuşmayı dene böyle evliliğiniz çok yıpranır
Üzüldüm buna ya 🥺🥺 işte böyle oldu mu kötü ya çok üzgünüm gerçekten de Amman nebileyim yaa bir şey deyince de olmuyor ki yan yana odalarda nasıl yatalım yaa 🥺
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valla canım daha vermedim eşim akşam soracaktır bana yine ama kabul etmek istemiyorum

Anladım canım sağol fikrin için bende öyle düşünüyorum bir yandan ama bir yandan ya 1 hafta bile aynı evde durmak istemiyorum çünkü 1 buçuk ay bende kalmıştı kayınvalifem bir takım tatsızlıklar yaşandı öyle hafif falan da değil o yüzden içim istemiyor

Anladım canım sağol fikrin için bende öyle düşünüyorum bir yandan ama bir yandan ya 1 hafta bile aynı evde durmak istemiyorum çünkü 1 buçuk ay bende kalmıştı kayınvalifem bir takım tatsızlıklar yaşandı öyle hafif falan da değil o yüzden içim istemiyor
İyi düşün taşın canım benim hayat sizin hayatınız Allah' ikimizin de yardımcısı olsun inşallah

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Üzüldüm buna ya 🥺🥺 işte böyle oldu mu kötü ya çok üzgünüm gerçekten de Amman nebileyim yaa bir şey deyince de olmuyor ki yan yana odalarda nasıl yatalım yaa 🥺

İyi düşün taşın canım benim hayat sizin hayatınız Allah' ikimizin de yardımcısı olsun inşallah
İşte kuzum o yüzden ben komple bizde kalmasına izin vermiyorum yoksa benim bir yaşantım olmuyor

Canm çeken bilir insan kendi annesiyle bile gecinemiyor bazen sadece ekonomi gerçekten çok kötü gecinebiliyorsaniz kiralik başka yerde bakın ama şöyle düşün ikiz çocukların olsa yada kayinvaliden hasta olsa mecburi bi durumda onunla kalabilirdiniz bunun tek iyi yönü 6 ay sonra kendi evinizde maddi sıkıntısız kalmanız olacak
Evet tel iyi yön o gerçekten bide bizim kendi rştqlarumuz onların odalarında paketli olacak eşimin demesine gerek biz oturma odasında kalırmışız ama çocukta yanımızda uyuyacak ve dolayısıyla o odada akşam 9 buluktan sonra oturulmaz diğer odalarda eşyalar balkonlarda eşyalar nasıl olacak bilmiyorum gerçekten canım

Amin kuzum

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
Evet tel iyi yön o gerçekten bide bizim kendi rştqlarumuz onların odalarında paketli olacak eşimin demesine gerek biz oturma odasında kalırmışız ama çocukta yanımızda uyuyacak ve dolayısıyla o odada akşam 9 buluktan sonra oturulmaz diğer odalarda eşyalar balkonlarda eşyalar nasıl olacak bilmiyorum gerçekten canım

Amin kuzum
Hayırlısi hangisiyse Rabbim onu nasip etsin canm 🤲

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
İşte kuzum o yüzden ben komple bizde kalmasına izin vermiyorum yoksa benim bir yaşantım olmuyor
Tabiki de öyle her zmaan da öyle oluyor gerçekten ama yapabilecek bir şey yok merkez de ki eve giderlerse giderler yoksa iki üç sene böyle olacak canım benim gitseler de yazin gelirler de yine ya herkes te konteyner var karşısında salon mutfak balkon var suanki yerimiz orada kalsınlar dio kendileri kalmazsa ne yapılm canım bir şey denilmiyor maalesef

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Tabiki de öyle her zmaan da öyle oluyor gerçekten ama yapabilecek bir şey yok merkez de ki eve giderlerse giderler yoksa iki üç sene böyle olacak canım benim gitseler de yazin gelirler de yine ya herkes te konteyner var karşısında salon mutfak balkon var suanki yerimiz orada kalsınlar dio kendileri kalmazsa ne yapılm canım bir şey denilmiyor maalesef
Orası öyle kuzum inşallah giderler de şeninde huzurun bozulmaz ya 🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar