Üzüldüm buna yaKeşke eşinle bunu güzelce konuşsan ne bileyim ya ileri doğru oda rahatsı olur eminim . Bazen eşimin babası bize gelince ayıptır söylemesi ilişki bile eskisi gibi olmuyor o bile sinirleniyor yani. Adam düşün ankaradan eve. Geldiğim sabah ben otobüsten indim daha eşimle sarılmadan babası arayıp kapıda sizi bekliyorum demişti o gümü asla unutmuyorum . Bence eşinle yeniden konuş canım konuşmayı dene böyle evliliğiniz çok yıpranır

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İyi düşün taşın canım benim hayat sizin hayatınız Allah' ikimizin de yardımcısı olsun inşallahValla canım daha vermedim eşim akşam soracaktır bana yine ama kabul etmek istemiyorum
Anladım canım sağol fikrin için bende öyle düşünüyorum bir yandan ama bir yandan ya 1 hafta bile aynı evde durmak istemiyorum çünkü 1 buçuk ay bende kalmıştı kayınvalifem bir takım tatsızlıklar yaşandı öyle hafif falan da değil o yüzden içim istemiyor
Anladım canım sağol fikrin için bende öyle düşünüyorum bir yandan ama bir yandan ya 1 hafta bile aynı evde durmak istemiyorum çünkü 1 buçuk ay bende kalmıştı kayınvalifem bir takım tatsızlıklar yaşandı öyle hafif falan da değil o yüzden içim istemiyor