Keşke gele bilseydin. Hiç bi desteyim yok. Çevremdekiler hepsi keşke zamanında kürtaj etseydin diyor . Başına iş açdın diyor çok üzülüyorumBazı bebekler zayıf korkma o konuda cnm keşke korona olmasa senin memleketinde olsam yanına gelirdim
Ya ilaç falan yazdı doktor ama işte bende tansiyon sorunu zaten vardı. Yani ben korkdugumda heyecanlandıgımda daha da yükseliyor işte doguma girdiyim zaman endişe korku varislerim falan yine firliycak tansiyonGecmis olsun cnm. Benimde tansiyorunum bu sekilde cikmisti hastaneye yatirdilar 4 gün gozetim altinda tuttular. Hergun surekli gunde 5 kez felan olctuler. Doktor bu olcumleri begendi. Ama bir aket taktilar 17 saat bende kaldi. 15 dk da bir olcuyordu onun sonuclarini begenmeyince ilaca basladi. Simdi normal tansiyonum. Ama evde olcuyorum surekli yasiyorum doktor kontrol ediyor. Sende ölç mutlaka belki ilac vs baslar.b
Hayır canım benim ailem öyle deyil hayatım çok zor eşim öyle şeylere bakmaz. Ben sezeryan istemiyorum çünki yardımım yok. 2 çocugum daha var 3 ve 2 yaşlarında daha küçükler bebeyiminküçük olması deyil zayıf hareketli olması beni üzüyor bir sorunu mu var acaba düşünüyorum. Az kaldı dogumuma çok tedirginim. Nolur dua edin banaMaddi imkanınız varsa özel bir hastanede spinal sezeryan yapmanızı öneririm ben bu şekilde doğum yaptım ve ertesi gün evde kendi işlerimi yapabilecek durumdaydım zaten yanımda ablam 3 gün kaldı o da bana fazlasıyla yetti eğer öyle bi imkanınız yoksa da sizin sağlığınızdan daha önemli değil eşinizin zaten doğumdan sonra 5 gün idari izni olacaktır böyle bir durumda size destek olur muhtemelen sezeryan öyle korkulacak bir şey değil sizin durumunuzda normal doğumdan korkmalısınız hamilelikte tansiyon bu şekilde çıkabilir doktor kontrol altında tuttuğu sürece bu çok büyük sıkıntı yaratmaz bebeğiniz de varsın biraz minik olsun dünyaya gelen büyüyor Allah'ın izniyle