1 aylık kızım var Allah'a şükür eşim beni çok seviyor bunu çok iyi biliyorum banada kızında düşkündür hele kızına çok düşkündür ama geçen telefonuna bakarken yotuebe geçmişinde açık kızlari izlediğini gördum ve aşırı derece de üzüldüm ve eşime hiç birsey diyemeidm telefonu alır tuvalete girer saatlece çıkmaz demek ki onlara bakıyor hayır ben neyi anlamıyorum benle yatakta olsun evde olsun sorunu yok ne zaman istese yatıyorum da öyle uzun arayla boş bırakmıyorum ama yinede gözü dışarda dışarda ki açık giyinen kızlara çok bakıyor beni kapattı tesetturluyum bu yetmez gbi kayanannam bir alt katımda çoğunuz bilirsiniz kadını açık ve net sevmiyorum yalan yok istemiyorum sürekli bize gelmesini sürekli bebeğimi almasını o kucagina alınca ben çok sinir oluyorum çünkü günde iki paket sigarayı yiyen kadın o şekilde çocuğumu kucagina alınca tepki veriyorum ama anlamıyor lafdan yinede alıyor bu apartmanda oturmak istemiyorum kendi evimiz biliyorum ki bu evden çıksak ben daha hzuurlu olucam esimnde o şekilde gördüğüm zaman içime attım dert oldu kimseye söyleyemiyorum derdimi size anlatmak istedim ben şimdi eşimi bu yoldan nasıl dondure bilirim bu kaynanaylada mesafeyi nasıl aca bilirim bu arada annesine çok düşkün eşim ?