Kizlar çok stresliyim bir fikir verin ne yapım 😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde Asel'in annesi ❤️ tarafından oluşturulan Kizlar çok stresliyim bir fikir verin ne yapım 😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,123 kez görüntülenmiş, 228 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Kizlar çok stresliyim bir fikir verin ne yapım 😔
Konbuyu başlatan Asel'in annesi ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Son çare boşanmak cnm bnde istemem yuvam bozulsun bebeğim babasız kalsın bir umut belki düzelir ten tene aldatma olmadı hiç video izlemesi var belki düzelir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bir umut cnm bnmkide işte düzelir diye düzelmezse son çarem
Ya canım rabbim yardımcın olsun. Bosanmakta bi çare olmuyor tabi bazen. Sindiremeyen erkekler yüzünden kadın cinayetleri işleniyor. Anlıyorum seni bosansan bi dert bosanmasan bi dert. Yani iki ucu boklu değnek. Ama böle de yasanmaz ay ne bilim ne diim bilemedim. Ama sakın bi daha kocaö beni seviyor bende onu deme. Seni sevse pislik yapmaz, böle bi adamda sevilmez canım.

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Evet ya ama eskiye göre öyle sık sık bakmıyo
Canım ha sık bakmıs ha arada bakmıs. Önemli olan izlemesi zaten. Ha bi kere izlemiş olur uyarırsın bi daha asla yapmaz affedersin belki ama arada yapıyor demen de ne bilim bi tuhaf. Yani sen kabullenmişsin kanımca. Üzüldüm 🤷‍♀️

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Al benden de o kadar telefonunu alır kafasında parcalarım valla bu gune kadar ne suphelendım ne bırsey ini gordum birazda insanın icinde olacak
Ben böyle insanın kizina bile yan qozle bakabilecqi korkusu sarıyor. Yeri qeliyor biseyini qormediqim halde eşimden için bu düşünceye kapılıyorum böyle şeyler qorup okuyup duydukca. Geçen adanada eşler boşanms adam cocuqu wermems kız 13 yaşında anne qoqsum de süt qeliyo dems kadın test yapmski kız hamile. Allahm pis nefisli erkeklerin soyhasini cansz biraksa keşke

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben böyle insanın kizina bile yan qozle bakabilecqi korkusu sarıyor. Yeri qeliyor biseyini qormediqim halde eşimden için bu düşünceye kapılıyorum böyle şeyler qorup okuyup duydukca. Geçen adanada eşler boşanms adam cocuqu wermems kız 13 yaşında anne qoqsum de süt qeliyo dems kadın test yapmski kız hamile. Allahm pis nefisli erkeklerin soyhasini cansz biraksa keşke
Hayatım o kıza kızın sınıf arkadaşinin 55yasindaki babası tecavüz etmiş kız hamile olmuş kızın babası değil sınıf arkadaşinin babası

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Allah ım piskolojim bozuldu yaa haber falan bakamaz oldum 🤦‍♀️

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Canım ha sık bakmıs ha arada bakmıs. Önemli olan izlemesi zaten. Ha bi kere izlemiş olur uyarırsın bi daha asla yapmaz affedersin belki ama arada yapıyor demen de ne bilim bi tuhaf. Yani sen kabullenmişsin kanımca. Üzüldüm
iklim uslubun sertleşiyor karsımızdaki bi kadın lütfen sertleşmeyelim canımsın kırıcı olmayalım yapıcı uyarıcı olalım 🤗
Kiz ama öyle 😂😂 böyle çevremde yine oldu dedim bak dikkat et biriyle tanışır bişey olur yok artık sık bakmıyor unuttu dedi de ordan aklıma geldi😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kiz ama öyle 😂😂 böyle çevremde yine oldu dedim bak dikkat et biriyle tanışır bişey olur yok artık sık bakmıyor unuttu dedi de ordan aklıma geldi😂😂
iklim uslubun sertleşiyor karsımızdaki bi kadın lütfen sertleşmeyelim canımsın kırıcı olmayalım yapıcı uyarıcı olalım 🤗
Dost acı söyler napiyim 😂😂😄

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...