Yok kuzum ben çıkamıyorum işte bana gelen olursa oda kimse gelmiyor ki ben onlara gitmiyince hep biz mi gelelim diyorlar o yüzden çıkamıyorum onunla çıkarsak anca o yüzden de çok bunalıma girdim cnm darlandim ev üstüme üstüme geliyorPsikolojik olarak öyle düiünebilirsin ama bunları izlemesinden daha yanlış bişey vurması sevse seni eve kapamaz her insanın eşe dosta ata ihtiyacı vardır belki bemde öyle birine denk gelebilirdim büyük konuşmayayım ama Allaha şükür eşim kız arkadaşlarıma hiç karışmaz o akşam işteyken hep istesem görüşürüm o evdeyken zaten gitmem eşimle vakit geçireyim diye yanlış bişeyler var bu evlilikte bir değil bir kaç umarım düzelir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Dalga geçmek n hattımı sadce fikir almak istedim belki yapa bilicegim birşey olur belki bu sekilde yaşayan ve düzelen biri vardır belki fikir verir içimi döküp dertleşmek istedim sadece kimsem olmadığı için size anlatmak istedim cnm boşanma en son çare olarak görüyorum onuda ikinci evligim diye korkuyorum yada bilmiyorum piskolojikmen bunalımda oldugum için belkide sağlıklı düşünemiyorum kafam karışıyorİYi ki sevmiyomus kocan seni ya sevmese nasıl tehdit ederdi aceba birde yazmışsın seviyo diye dalga geçiyon heralde bizle ya madem boşanmak istemiyon bize ne soruyon otur adam seni aldatsin sende sus ey Allah'ım yarebbim
Neyine çaresiz yahu bir cocuk var çalışabilir essek gibi karşı taraf nafakayı ödeyebilir valla o videoları çeksin tehtiti ses kaydı etsin alacağı nafakanın haddi hesabı yok gül gibide yaşar yani şahsen boynuzlanmaktansa tek başıma yaşamayı ayaklarımın üstünde durmayı yeğlerim
Ailesi sahip çıkmıyor diye her kadın o zaman dayağa igrencliklerde sussun o zaman böyle saçmalık olur mu otursun birde kendini suçlu hssetsin kendini suçlu hissede hissede hastalandım yatağa düşsün sence öyle kocalar yatağa düşmüş kadına ömür boyu bakarmi iki gün sonra atar kapıya yine aynı kapıya çıkıyor yani böyle durumlarda yapılacak tek şey kendi ayaklarının üstünde duracaksın ailende olsa kimsue muhtaç olmadan nasıl birşey yapabilirim ona bakacaksın biraz aklını kullanacaksin alacaksın nafakani ev eşyalarını kendine miss gibi düzen kuracaksın