Kızlar eşimle kavga ettim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayse53 tarafından oluşturulan Kızlar eşimle kavga ettim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,557 kez görüntülenmiş, 113 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar eşimle kavga ettim
Konbuyu başlatan Ayse53
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gule30

MelekŞeyma

Kayıtlı Üye
rank
Herseyde şüphe uyandrmak insanı zaten zedeliyo kuşku abidesi yapiyo. Benim eşimde tuwalete qirerken sürekli telefonla qiriyo keza ben bile tuwalete telefonsz qirmiyorm. Ben 5 yıllık ewliyim 9 yıllık birlikteliqimz war şeytan kulaqna kurşun biseyini qörmedm esim askeri personel coqu wakit yanımda deqil. Gmaillerimz aynı tel qecmisni istdqm zaman qorebiliyrm youtube qooqle crom olsun face istqramimz berbar kullaniyrz. İnsanın uqrası neyse derdide o oluyo zor yollardan qectik ailesiyle çok durumlar yaşadık esimin derdi kimseye muhtaç olmadan yaşamak. Boş wakitlerde şeytan benide widikliyo qece yanımda deqilken falan qirip bakiyrm qecmisine yaptqmdan utaniyrm. Ha bizim büyüklermz şey derler belki bilirsiniz borç adamı sıkarms kafayi biseye kaldramzms borclandrin eslerinizi rahatlik şeytanlık yaratiyodr belki.
Sonuna güldüm 😄 öyle mi yapsak acaba

Nisa16

Kayıtlı Üye
rank
YAbizim adamin da kari kizdavasiyoktur ama gelgelelim kahve duskunu bizde hep kahveye gidiyordiye kavda ederiz okafar cokki yani adama desem kahvemi benmi desen kahveyi secer keske devlet su kahverleri kapatsa yoksa birilerinin yuvasi yikilacak Dam ise gitmedigi zamanla sabah bircikar eve biyemeye gelir yer icer hemen geri gider bayramlarda da oyle bi misafirgelse bize bizim adam misafir nedemes kahvede takilmayi devam eder artik bende bikdim ne bu adamlardan cektigimiz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayni evi otel gibi kullanir yani cagirmasam yedi yirmidort saat gelmez babasi anasi cok kizar ogluna ya kimseyi dinlemez ki esim

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Herseyde şüphe uyandrmak insanı zaten zedeliyo kuşku abidesi yapiyo. Benim eşimde tuwalete qirerken sürekli telefonla qiriyo keza ben bile tuwalete telefonsz qirmiyorm. Ben 5 yıllık ewliyim 9 yıllık birlikteliqimz war şeytan kulaqna kurşun biseyini qörmedm esim askeri personel coqu wakit yanımda deqil. Gmaillerimz aynı tel qecmisni istdqm zaman qorebiliyrm youtube qooqle crom olsun face istqramimz berbar kullaniyrz. İnsanın uqrası neyse derdide o oluyo zor yollardan qectik ailesiyle çok durumlar yaşadık esimin derdi kimseye muhtaç olmadan yaşamak. Boş wakitlerde şeytan benide widikliyo qece yanımda deqilken falan qirip bakiyrm qecmisine yaptqmdan utaniyrm. Ha bizim büyüklermz şey derler belki bilirsiniz borç adamı sıkarms kafayi biseye kaldramzms borclandrin eslerinizi rahatlik şeytanlık yaratiyodr belki.
Aynen canım psikolojimi bozdu inan ya benim eşimde yok çoğunlukla evde yalnızım hep şehir dışında oluyor genelde. Böyle davranması şüpheye düşürüyor insanı bişey yaptığım ettiğim yok herşeye laf ediyor, azarlamaya bahane arıyor gibi. Ben sustukça o iyice dozunu kaçırıyor bazen tersleyip atıyorum dayanamıyorum laflarına. İki çocuk var, hamileyim bi yandan bide onun üzerimdeki sürekli o baskısı delirtiyor bazen. Bu ara hiçbir şey bulamadı gece geç yatıyorsun diye kavga çıkarıyor sanane evde değilsin gördüğün yok ettiğin yok diyorum bunun kavgası bitmiyor bu ara çok acayip bunalttı artık beni, bazen iyiki sürekli evde değil diyorum öyle olsa çoktan çıkar giderdim herhalde dayanamıyorum çenesine. Borç falan kar etmez buna canım bişeyler batıyor o kesinde neresine ne batıyor anlamış değilim

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Aynen canım psikolojimi bozdu inan ya benim eşimde yok çoğunlukla evde yalnızım hep şehir dışında oluyor genelde. Böyle davranması şüpheye düşürüyor insanı bişey yaptığım ettiğim yok herşeye laf ediyor, azarlamaya bahane arıyor gibi. Ben sustukça o iyice dozunu kaçırıyor bazen tersleyip atıyorum dayanamıyorum laflarına. İki çocuk var, hamileyim bi yandan bide onun üzerimdeki sürekli o baskısı delirtiyor bazen. Bu ara hiçbir şey bulamadı gece geç yatıyorsun diye kavga çıkarıyor sanane evde değilsin gördüğün yok ettiğin yok diyorum bunun kavgası bitmiyor bu ara çok acayip bunalttı artık beni, bazen iyiki sürekli evde değil diyorum öyle olsa çoktan çıkar giderdim herhalde dayanamıyorum çenesine. Borç falan kar etmez buna canım bişeyler batıyor o kesinde neresine ne batıyor anlamış değilim
Sacma ama Bazı qebelikler eşlerle bir olurmuş belki hamileliqnden dolayidr eşininde o durumu insaAllah qecici olur. Sende hamileliqn werdiqi daraltidan iyice sıtkını sıyırmış olabilirsin. Her insan bir olmuyor rabbim tez wakitte ferahlih wersin insaAllah 🤲🤍🌸

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Sacma ama Bazı qebelikler eşlerle bir olurmuş belki hamileliqnden dolayidr eşininde o durumu insaAllah qecici olur. Sende hamileliqn werdiqi daraltidan iyice sıtkını sıyırmış olabilirsin. Her insan bir olmuyor rabbim tez wakitte ferahlih wersin insaAllah 🤲🤍🌸
İlk defa duyuyorum ama gerçek olabilir canım sanki o hamile cidden delirtiyor beni ya 😂 Amin canım çok sağol inşallah öyle olur elimde kalacak yoksa az kaldı 🤦‍♀️

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank
Dün akşam televizyon izliyorum o bir köşede ben bir köşede orda kendine bir adama benzetti aynı ben dedi adam gbi adam diye bende tebessüm ede bildim dedi ne oldu keşke dedim o adama benzesen dedi niye benzemiyorum bende dedim o adam karısını bogmuyor soğutmuyor dedim kapa çeneni akşam akşam deli etme beni dedi Allah tan bebek varda karnimda yırttım yoksa bu adam döver beni

Darkangel

Kayıtlı Üye
rank
Bugün eşim ve arkadaşı ve eşi gezmeye gittik avcılara bir from gbi borlink oynama sonra yürüyorduk ve karşıdan iki tane açık mini etekli göğüsler dışarda iki kız geliyordu eşim erkek arkadaşın koluna girip isimle hitap etti hasim diye yani kızlara bak diye bizde eşler olarak anladık ve kızdık yanımda ki kız esine çok kizmadi ama ben aşırı kızdım ve gün boyu yüzüne hiç gülmedim ve şimdi geldik hiç birşey yokmuş gbi davranıyor daha bizim yanımızda böyle öküzün trene bakar gbi kizlara bakıyorlar bu iki arkadas çok sık sık beraberler demek ki biz varken böyle bu şekilde bakıyorlarsa biz eşleri yanında yokken nasıl bakiyorlardir neler yapıyorlar ne bilim bu normal birşey mi yoksa ben mi hormonlardan çok abartiyorum ama yanımda başkasına bakması cok zoruma gitti
Erkek milleti canım geneli aynı kendi eşlerini sakınırlar kapatırlar dısarda görüncede bakarlar birsey söylersende açmasınlar etmesinler olur yanımızda bunları yapıyorlar bakıyorlar biz yokken neler yapıyorlar acaba insan düşünmeden edemiyor birde sana kızarlar kuruntu yapıyorsun şöyle böyle takmamayı ögreniyor insan zamanla çünkü huylu huyundan asla vazgecmiyor allaha sıgın bosver allah kimseyi sasırtmasın sende evde giyin istediğini ev için kıyafet al ne bosver kendini iyi hissetmeye çalıs bebegini kendini düşün inan bizlere birsey olsa erkekler kaç gün takıcak biz kendimizi ve cocuklarımızı düşünmek zorundayız kendimize bakmak zorundayız erkeklerin aklı yedi tane nefsi bir tane kadınların aklı bir tane nefsi yedi tane derler kadınlar 1 tane aklıyla 7 nefsine sabip cıkarken kendileri 7 aklıyla 1 nefsine sahip cıkamazlar

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank
Erkek milleti canım geneli aynı kendi eşlerini sakınırlar kapatırlar dısarda görüncede bakarlar birsey söylersende açmasınlar etmesinler olur yanımızda bunları yapıyorlar bakıyorlar biz yokken neler yapıyorlar acaba insan düşünmeden edemiyor birde sana kızarlar kuruntu yapıyorsun şöyle böyle takmamayı ögreniyor insan zamanla çünkü huylu huyundan asla vazgecmiyor allaha sıgın bosver allah kimseyi sasırtmasın sende evde giyin istediğini ev için kıyafet al ne bosver kendini iyi hissetmeye çalıs bebegini kendini düşün inan bizlere birsey olsa erkekler kaç gün takıcak biz kendimizi ve cocuklarımızı düşünmek zorundayız kendimize bakmak zorundayız erkeklerin aklı yedi tane nefsi bir tane kadınların aklı bir tane nefsi yedi tane derler kadınlar 1 tane aklıyla 7 nefsine sabip cıkarken kendileri 7 aklıyla 1 nefsine sahip cıkamazlar
Haklısın canm degismeye niyeti yok etraftada bu kdar hiç birşey giymeden gezenler varken bizimkilerin de nefisleri bu kdar kolay tav olurken ama eskisi gbi olmadığımin oda farkında

Tüm sayfalar yüklendi.