Kızlar eşimle kavga ettim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayse53 tarafından oluşturulan Kızlar eşimle kavga ettim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,557 kez görüntülenmiş, 113 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar eşimle kavga ettim
Konbuyu başlatan Ayse53
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gule30

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank
Benim esimnki aplle oldugu icin dahili depolama yok ama iste onlara baktigu icin nekadar guvrnsemde icime kurt dustu beraber yemege giderken telfonuma onceden watsweb yukledim hazirladim ve telfonu veririmisin cnm 2 dakkaya diye watsafina girdim karekodu okutum kendime 1saniye bile surmedi cok sukur birsey yoktu hep erkekeler grublari vardi kendim sildim sonra
Kendi telefonum da dosyalarma girdim ama beceremedim piratik olsun diye kendimden denicektim

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Canım diyorum ya hepsi aynı herhalde benimkide tel olmadan tuvalete banyoya girmez şarjdaysa bile çıkarır yine alır yanına görmemizi istemedikleri bişeyler var demekki yoksa bi insan neden teli saklar durur sürekli hep diyorum yakalanma bi halt ediyorsan bile diye yakalarsam affetmem çoluk çocuk dinlemem valla kendimde bakarım çocuklarıma ben. Çok canımı sıkıyor bu ara. Bide dün arabada torpido da bişey arıyordum saç tokası düştü bu ne dedim elemanları da alıyor bazen arabayı ne bileyim ben dedi tartıştık biraz bu sefer üste çıkmak için bana sarıyor olmadık şeylerden kavga çıkarıyor inan bıktım sabır deyip bekliyorum da nerede patlarım bilmiyorum. Hiçbir şeyden memnun olmuyor, hiçbir şeyimi beğenmiyor, sürekli bi aşağılama laf etme çabasında. Değişmiyorlar yani canım zaman geçtikçe daha da beter oluyorlar
Herseyde şüphe uyandrmak insanı zaten zedeliyo kuşku abidesi yapiyo. Benim eşimde tuwalete qirerken sürekli telefonla qiriyo keza ben bile tuwalete telefonsz qirmiyorm. Ben 5 yıllık ewliyim 9 yıllık birlikteliqimz war şeytan kulaqna kurşun biseyini qörmedm esim askeri personel coqu wakit yanımda deqil. Gmaillerimz aynı tel qecmisni istdqm zaman qorebiliyrm youtube qooqle crom olsun face istqramimz berbar kullaniyrz. İnsanın uqrası neyse derdide o oluyo zor yollardan qectik ailesiyle çok durumlar yaşadık esimin derdi kimseye muhtaç olmadan yaşamak. Boş wakitlerde şeytan benide widikliyo qece yanımda deqilken falan qirip bakiyrm qecmisine yaptqmdan utaniyrm. Ha bizim büyüklermz şey derler belki bilirsiniz borç adamı sıkarms kafayi biseye kaldramzms borclandrin eslerinizi rahatlik şeytanlık yaratiyodr belki.

Tüm sayfalar yüklendi.