Beni kapattı eve hapis etti bir tane arkadaşım kalmadı ne eve gelen nede kahve için ben gide biliyorum akşama koca evde tek basimayim bir tek burda sizinle boyle konuşuyorum içimi döküyorum bunaldım zaten onunla dışarı çıkarsak anca o kdar o günde çıktık bu şekilde yanında ki erkek arkadaşı bakmadığı halde benm öküzün dikkatini çekti çocuğa bile baktırdı kaç gündür düzgün konuşmuyorum ama ev temizliği yemeğini Hazirliyip önüne koyuyorum oda anlıyor diyor ki çocuk olmasa ben sana yapicagimi bilirdim diyor bende ona evet çocuk olmasa bende sana yapicagimi bilirdim ama bir zamna sonra çocukta fayda etmez ayağını ona göre denk al dedi doğumdan sonra görürsun bekarlık fiziğime inicem ve eskisi gbi acilicam nasilsa dediğin gbi bakmak normalse milltte bana baksın dedim bosarim seni mafederim yok yuzune kezzap dökerim diz kapaklarda bir bağ varmış onlara birer silah ateş atarsa sürekli surungen gbi yasarmisimCanım hep aynı erkekler abartı değil bence yaptığın hak etmiş bende hep diyorum eşime onu, benim yanımda böyleysen ben yokken ne haltlar ediyorsundur sen diye. Yanından geçen insana bi an gözün kayar belki o ayrı ama dediğin gibi öküzün trene baktığı gibi bakıyorlar. Hepsi aynı herhalde bunların ya. Bi doğurayım bak sen bende nasıl giyineceğim diyorum sıkıyorsa giy diyor bakmayacaksın o zaman diyorum da nafile beş para etmez bu erkekler