Kızlar eşimle kavga ettim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayse53 tarafından oluşturulan Kızlar eşimle kavga ettim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,553 kez görüntülenmiş, 113 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar eşimle kavga ettim
Konbuyu başlatan Ayse53
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gule30

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank
Canım silse de bi yerlerde bişeyler hep bırakır erkekler bişey varsa illa bulursun. Aynen insan korkuyor ya varsa diye de
Denicem bu aksm elbet bulurum onlar bizim kadar uyanık değiller bir yerde ipucu bırakır elbet işte o zamn vay haline giderim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bencede normal değil benim eşimin yûrek yemesi lazım beraberken oýle yapması için
Benm ki o yüreği yemiş ama bilmiyorum ki ne biçim karısının güvenini innacini kaybetti soğuttu kendinden kimse benm gibi katlanamaz ona

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Denicem bu aksm elbet bulurum onlar bizim kadar uyanık değiller bir yerde ipucu bırakır elbet işte o zamn vay haline giderim

Benm ki o yüreği yemiş ama bilmiyorum ki ne biçim karısının güvenini innacini kaybetti soğuttu kendinden kimse benm gibi katlanamaz ona
İnşallah bişey yoktur canım

Zeynep Aliyeva

Kayıtlı Üye
rank
Bugün eşim ve arkadaşı ve eşi gezmeye gittik avcılara bir from gbi borlink oynama sonra yürüyorduk ve karşıdan iki tane açık mini etekli göğüsler dışarda iki kız geliyordu eşim erkek arkadaşın koluna girip isimle hitap etti hasim diye yani kızlara bak diye bizde eşler olarak anladık ve kızdık yanımda ki kız esine çok kizmadi ama ben aşırı kızdım ve gün boyu yüzüne hiç gülmedim ve şimdi geldik hiç birşey yokmuş gbi davranıyor daha bizim yanımızda böyle öküzün trene bakar gbi kizlara bakıyorlar bu iki arkadas çok sık sık beraberler demek ki biz varken böyle bu şekilde bakıyorlarsa biz eşleri yanında yokken nasıl bakiyorlardir neler yapıyorlar ne bilim bu normal birşey mi yoksa ben mi hormonlardan çok abartiyorum ama yanımda başkasına bakması cok zoruma gitti
O huydan vaz gecirmenin tek yolu eger sizde kapaliyseniz beraber disari cikarken evden oyle giyinin inadina asiri kisa ve acik olsun benimkiide birkere markete birine bakti yanimda cok kizdim kedicik varmis diye dalgagecti bende ondan sonra asiri makiyaj yapmaya basladim evdede dsardada makiyaj yapmami hic istemiyor kendisi inadina yaptim dedim madem makyajli kediciklere bakmak istuorsun uzaktan arama bana bak dedim bir kac kez oyle yaotim kapali oldugum icin acik giymedim zaten oyle makyajlada kendim rahatsiz oluyordum ama ise yaradi 😛😛😜😜😜

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah bişey yoktur canım
İnşallah yoktur zaten itici gelmeye başladı şimdiden sinirliyim ama sesimi çok çıkarmıyorum birazdaha devam ederse kopar zaten

O huydan vaz gecirmenin tek yolu eger sizde kapaliyseniz beraber disari cikarken evden oyle giyinin inadina asiri kisa ve acik olsun benimkiide birkere markete birine bakti yanimda cok kizdim kedicik varmis diye dalgagecti bende ondan sonra asiri makiyaj yapmaya basladim evdede dsardada makiyaj yapmami hic istemiyor kendisi inadina yaptim dedim madem makyajli kediciklere bakmak istuorsun uzaktan arama bana bak dedim bir kac kez oyle yaotim kapali oldugum icin acik giymedim zaten oyle makyajlada kendim rahatsiz oluyordum ama ise yaradi 😛😛😜😜😜
Benm ki makyaj değil kisa mini etek ve tayt giyinen kızlara bakmadan duramıyor dışarda giyinemiyorum evde o şekilde giyiniyorum gözü doysun diye ama doymuyor ki

Benm ki makyaj değil kisa mini etek ve tayt giyinen kızlara bakmadan duramıyor dışarda giyinemiyorum evde o şekilde giyiniyorum gözü doysun diye ama doymuyor ki

Zeynep Aliyeva

Kayıtlı Üye
rank
Eger telefonu
Canım silse de bi yerlerde bişeyler hep bırakır erkekler bişey varsa illa bulursun. Aynen insan korkuyor ya varsa diye de
Ay
Biliyorum ama hiç telefonu maşallah yanlız kalmıyor ki dün banyodayken tam bakıyordum ama içerden seslendi çıktı aldı telefonu banyoya öyle devam etti bakalım bu akşam tek bula bilicem mi telefonu
Eger telefonu aplle degilse silse dahi saklaniyor resm vidyo veya ses kaydi onin icin dosyalara girip orda dahili depolama girceksin ve ordan arama motoru cikacak mp3 yazarsan tum sesler mp4 yazarsan vidyolar ve jpg yazarsan resimler galeriden silinse dahi orda saklanir ama aplle telefonlarda olmuyor dahili depolama olmadgi icin

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank
Eger telefonu

Ay

Eger telefonu aplle degilse silse dahi saklaniyor resm vidyo veya ses kaydi onin icin dosyalara girip orda dahili depolama girceksin ve ordan arama motoru cikacak mp3 yazarsan tum sesler mp4 yazarsan vidyolar ve jpg yazarsan resimler galeriden silinse dahi orda saklanir ama aplle telefonlarda olmuyor dahili depolama olmadgi icin
Apple değil telefonu telefonda olan dosya bölümüne giricem dimi

Zeynep Aliyeva

Kayıtlı Üye
rank
Apple değil telefonu telefonda olan dosya bölümüne giricem dimi
Evet dosyalarim bolumunde icinde dahili depolama var silinenler bile saklaniyor tabiki ordandahi silmiyorsa cogu kisi bilmiyor zaten bende telfonum tertemiz yaptim ozbekistana gittim orda polis telefonumu inceledi 2binden fazla resim vardi vidyolar sesler bilmem neler ilk defa orda ogrendim polis ogretmisti

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank
Evet dosyalarim bolumunde icinde dahili depolama var silinenler bile saklaniyor tabiki ordandahi silmiyorsa cogu kisi bilmiyor zaten bende telfonum tertemiz yaptim ozbekistana gittim orda polis telefonumu inceledi 2binden fazla resim vardi vidyolar sesler bilmem neler ilk defa orda ogrendim polis ogretmisti
İnşallah telefonu yanlız yakalarım bu dediğini denicem orası aklına gelmez onun kesin bakarım

Zeynep Aliyeva

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah telefonu yanlız yakalarım bu dediğini denicem orası aklına gelmez onun kesin bakarım
Benim esimnki aplle oldugu icin dahili depolama yok ama iste onlara baktigu icin nekadar guvrnsemde icime kurt dustu beraber yemege giderken telfonuma onceden watsweb yukledim hazirladim ve telfonu veririmisin cnm 2 dakkaya diye watsafina girdim karekodu okutum kendime 1saniye bile surmedi cok sukur birsey yoktu hep erkekeler grublari vardi kendim sildim sonra

Tüm sayfalar yüklendi.