Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öylede ablam bende geri gitmedim zaten aklıma görmeye calisiyor oda ama bi yandanda üzülüyorum bebeyim babasız kalacak diye burdaki ablaların çoğuda ya yeni evli oluyor yada ayrılıyor yada boşanmaya calisiyor kimiside mücadele ediyor ablam ben yuvam yıkılmasın dogucak olan cocum babasız kalmasın istiyorum
Tabikide kimse istemez yuvası bozulsun ama böyle erkekler içinde degmez inanki kimseyi değiştiremiyoruz ne yazikki iyi düşün en iyisini sen biliyorsun inşallah düzelir canım
Tabikide kimse istemez yuvası bozulsun ama böyle erkekler içinde degmez inanki kimseyi değiştiremiyoruz ne yazikki iyi düşün en iyisini sen biliyorsun inşallah düzelir canım
Akşam konuştum ben dedi sinirlenince ne dedimi bilmiyorum dedi çabuk sinirlenen biriyim biliyorsun ebru dedi bende dedim tartışmaktan yoruldum artık dedim bizim aramıza kimse girmedi sürece biz huzurluyuz onunla birisi girdimi öyle gidip başkalarına inanıp benim kalbimi kırıyor
Akşam konuştum ben dedi sinirlenince ne dedimi bilmiyorum dedi çabuk sinirlenen biriyim biliyorsun ebru dedi bende dedim tartışmaktan yoruldum artık dedim bizim aramıza kimse girmedi sürece biz huzurluyuz onunla birisi girdimi öyle gidip başkalarına inanıp benim kalbimi kırıyor