Sorum var Kızlar evindeki saksıdaki çiçeklerden

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elif Türkmen tarafından oluşturulan Kızlar evindeki saksıdaki çiçeklerden başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 709 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar evindeki saksıdaki çiçeklerden
Konbuyu başlatan Elif Türkmen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Hakkında hayırlısı olsun
Öylede ablam bende geri gitmedim zaten aklıma görmeye calisiyor oda ama bi yandanda üzülüyorum bebeyim babasız kalacak diye burdaki ablaların çoğuda ya yeni evli oluyor yada ayrılıyor yada boşanmaya calisiyor kimiside mücadele ediyor ablam ben yuvam yıkılmasın dogucak olan cocum babasız kalmasın istiyorum

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Tabikide kimse istemez yuvası bozulsun ama böyle erkekler içinde degmez inanki kimseyi değiştiremiyoruz ne yazikki iyi düşün en iyisini sen biliyorsun inşallah düzelir canım

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Tabikide kimse istemez yuvası bozulsun ama böyle erkekler içinde degmez inanki kimseyi değiştiremiyoruz ne yazikki iyi düşün en iyisini sen biliyorsun inşallah düzelir canım
Akşam konuştum ben dedi sinirlenince ne dedimi bilmiyorum dedi çabuk sinirlenen biriyim biliyorsun ebru dedi bende dedim tartışmaktan yoruldum artık dedim bizim aramıza kimse girmedi sürece biz huzurluyuz onunla birisi girdimi öyle gidip başkalarına inanıp benim kalbimi kırıyor

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Akşam konuştum ben dedi sinirlenince ne dedimi bilmiyorum dedi çabuk sinirlenen biriyim biliyorsun ebru dedi bende dedim tartışmaktan yoruldum artık dedim bizim aramıza kimse girmedi sürece biz huzurluyuz onunla birisi girdimi öyle gidip başkalarına inanıp benim kalbimi kırıyor
İnşallah herseu gönlünce olur

Tüm sayfalar yüklendi.