Sorum var Kızlar fikir lütfen

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde tatlı telaşım kızım tarafından oluşturulan Kızlar fikir lütfen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,001 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar fikir lütfen
Konbuyu başlatan tatlı telaşım kızım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

kızımın annesiyim

Kayıtlı Üye
rank

missmadame

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğimi alip bir haftalığına anneme gitmek istiyorum eşimle annem en son tartıştılar ben gitmek istiyorum diye eşim çok kapris yapıyor bana lohusalıkta çok yıprandım biraz ortam değişikliğine ihtiyacım var eşim de diyor o benim gururumu incitiyor sen beni dinlemeyip oraya gidiyorsun ne yapabilirim ki ailem sonuçta o böyle yapınca gitmeye hevesim kalmıyor üzülüyorum 😔😑
Ben kayınvalidemle küsüm ama kocam ve oğlumu her hafta sonu zorla kaynanama yolluyorum sonuçta biri oğlu biri torunu e bende yanlız kalmış oluyorum. Eşin biraz kıskançlık yapıyor bence

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
👍👍👍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Napiyim kocayı ailem beni el bebek gül bebek büyüttü kocaya canim gülüm yaparsan iyisin ama iş inada geldimi değisirler ben herşey gördüm şimdide eyvallahim yok
Valla aynen öyle insan olsunlar onlarda başımızın üstünde ama öyle ailene gitme şuraya gitme derse ipler kopar

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Eminem katılıyorum ❤️
Bende 👍👍

Ben kayınvalidemle küsüm ama kocam ve oğlumu her hafta sonu zorla kaynanama yolluyorum sonuçta biri oğlu biri torunu e bende yanlız kalmış oluyorum. Eşin biraz kıskançlık yapıyor bence
Helal olsun arkadaşım 👏👏👏

Ben ailemle konuşmuyorum sadece bir kız kardeşimle konuşuyorum kız kardesimde evime gelmiyor ben böyle yapayalnızim😔😔
Kızlar bebeğimi alip bir haftalığına anneme gitmek istiyorum eşimle annem en son tartıştılar ben gitmek istiyorum diye eşim çok kapris yapıyor bana lohusalıkta çok yıprandım biraz ortam değişikliğine ihtiyacım var eşim de diyor o benim gururumu incitiyor sen beni dinlemeyip oraya gidiyorsun ne yapabilirim ki ailem sonuçta o böyle yapınca gitmeye hevesim kalmıyor üzülüyorum 😔😑

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.