Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Etli güveç fırında eşim bizim burda hal var orda canlı köy tavuğu kestirdi temizletti eve getirdi kestik bir güzel yıkadık haşlama yaptım çok güzel kokuyor Pirinç pilavı yaptım birde onun suyuyla çiğköfte birde ayy çok acıktım bir an önce ezan okunsaaaa
Ayyu bende deli oluyorum bu yemek olayina bugun iftara misafirim var kuzum benim tarhana çorbası pilav sultan kebap güveç yaprak sarmasi hira tatlisi havuc tarator salata yoğurt turşu tamamdir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Etli güveç fırında eşim bizim burda hal var orda canlı köy tavuğu kestirdi temizletti eve getirdi kestik bir güzel yıkadık haşlama yaptım çok güzel kokuyor Pirinç pilavı yaptım birde onun suyuyla çiğköfte birde ayy çok acıktım bir an önce ezan okunsaaaa