Kuzum benim kızım bir buçuk yaşında mesela maşallah o 6 aylıktan beri pardon 9 aylığından beri uykusu çok düzenli hani uyku yönünden beni hiç zorlamadı ama bu Adem yani beni mahvediyor ne gece uyuyor ne gündüz uyuyor gece beşer dakika arayla uyuyor uyanıyor yani artık Çok yoruldum ya vallahi Bir de hiç durmuyor uzandırıyorum diyorum Kendi kendine oynasın durmuyor oturtuyorum durmuyor yürütecek atıyorum ağlıyor yani sürekli kucak istiyorVAlla kız bnmki çok şükür bir yaşına fln geldi akşam 9 sabah 9 du hala da öyle depremden sonra böyle geç yatyr 11 12 emmeyi 2.5 yaşında biraktrdm ondan beri pek nadir gündüz uyur ama 9 sabh 9 yatar canım ama bnmki çok hareketli çok inat inan bir saniye ne o ne bn oturuyorum tuvalete bensiz gtmz bn olmazsam yemek yemez o kadar düşkün ki anlatamam bebek olursa ne olacak hiç bir fikrim yok babasyla bile yan yana oturtmaz bizi asla yorulursun kız uyku yok bir şey yok seninki de can dayanamazsn ki vAllahi keşke seninki de ah düzene girse rahat edersin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Elif'im sağol canım benimNur yuzlum nasıl yakışmış guzel kız maşallah ağzı dualı hayırlı güzel ahlaklı güzel kaderlu olursun inşallah Hümeyra prenses
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Taze dolma karnıbahar çorba olarak kararsızım yani bende bilmiyom değişebilir
Oh eline sağlık canım