Sorum var Kizlar hakinizi elal edin ben gidiyom

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep 73 tarafından oluşturulan Kizlar hakinizi elal edin ben gidiyom başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,361 kez görüntülenmiş, 83 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar hakinizi elal edin ben gidiyom
Konbuyu başlatan Zeynep 73
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Geçmiş olsun canım benim gitme bence
Bencede burdaki hanımlar daha çok yanında olur destekçin oluruz gitme bizimle konuş en azından biraz rahatlar için boşalır bu arada kaynindan da çok pis irite oldum ne gıcık adam yaa

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 33. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık ananas büyüklüğünde.
İskelet kemiklerinde sertleşme olur ancak kafa kemikleri birleşmez. doğumda kemikler birbirine yaklaşarak alan daraltır ve doğum daha kolay olur. Ödem ve kilo artışına bağlı sinir sıkışması nedeniyle el ayak ve bileklerde karıncalanma ve hissizlik olabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 42 cm ağırlıgı 2000 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Oğlum yürütece bindirmistim kayinim ve görümcem yanindayi yemek yapmaya gitim bı baktı oğlum düştü yurutece merdiven basamağında burnu kanadı kayinim benim suçuna koydu bende dedim siz ikiniz ordaydiniz siz göz kulak olacaktiniz ben mutfaktaydim çok üstüme geliyor artık dayanamiyom uzun bir süre girmiyecem 🖐
Geçmiş olsun canim benim senin ne suçun var ki suç onlarn eğer suçlu varsa ise onlar çünkü yanında onlar vardı

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 33. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık ananas büyüklüğünde.
İskelet kemiklerinde sertleşme olur ancak kafa kemikleri birleşmez. doğumda kemikler birbirine yaklaşarak alan daraltır ve doğum daha kolay olur. Ödem ve kilo artışına bağlı sinir sıkışması nedeniyle el ayak ve bileklerde karıncalanma ve hissizlik olabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 42 cm ağırlıgı 2000 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar