Allah ım sana sabır versin kuzum İnşaAllah annen en kısa zamanda hatasının farkına varırBurası yeri değil belki ama o kadar üzgünüm ve kırgınım ki ne desem duygularımı anlatabilirim bilmiyorum resmen bana eziyet oldu annem böyle bişey görmedimyüksek tansiyon ve boyun ve belimde fıtığım var biri özel 2 çocuğum var 3.ye hamileyim 4 sene sonunda kavuştum dedim hiç mi hiç değişmemiş aynı kibirli aynı insandan hata arayan aynı sürekli kınayan sürekli tuhaf tepkiler veren aynı kadın geldi. En azından hasretinden dolayı bi kaç gün kavga etmez sanıyordum ama daha 5.gün geleli hiç kavga sesi olmayan evimde resmen huzursuzluk çıkardı. Başım çatlıyor şu an tansiyonum fırlamış yatıyorum . Yurt dışından geldi gidecek günü de uzun süre sonra napcam nasıl davrancam bilemedim. Eşimi kötülüyor sürekli ki hiç sorun yaşamadım eşimle bilsem kötü biri hak veririm ama yok yani. Kime içimi dökeyim bilemedim buraya yazayım dedim çok çektirdi bugüne kadar geldi şimdi yine huzur bozuyor . Uzun oldu kusura bakmayın
![]()