Kızlar Konu " YEMEK"

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan Kızlar Konu \" YEMEK\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,970 kez görüntülenmiş, 119 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Kızlar Konu \" YEMEK\"
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Valla her gün düşünmekten artık başıma ağrılar giriyor kızlar ne kadar yorucu bir şey yapmaktan çok düşünmek insanı mahvediyor 🤦🏻‍♀️. Sizin menüler de ne var soyleyinde bizede fikir olsun 🤭💕
Bende bugün erkenden yaptım şükür sebzeli türlü yemeği yanınada pilav cacık salata turşu tatlıda bayadır yapmıyordum unum olmayınca dün un helvası vardı bugünde irmik yapıyım diye düşünüyorum berra durursa tabi canım sen napıyon nasılsın bayadır konuşamıyoruz seninle kayroş nasıl

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Valla her gün düşünmekten artık başıma ağrılar giriyor kızlar ne kadar yorucu bir şey yapmaktan çok düşünmek insanı mahvediyor 🤦🏻‍♀️. Sizin menüler de ne var soyleyinde bizede fikir olsun 🤭💕
Al benden de o kadar. Bugün patlıcan yemeği yanına da bulgur pilavı cacık tatlıyı da dışardan sipariş ettim daha🤭🤣

Bende bugün erkenden yaptım şükür sebzeli türlü yemeği yanınada pilav cacık salata turşu tatlıda bayadır yapmıyordum unum olmayınca dün un helvası vardı bugünde irmik yapıyım diye düşünüyorum berra durursa tabi canım sen napıyon nasılsın bayadır konuşamıyoruz seninle kayroş nasıl
Bende o yemeği yapacağım @2 prenses annesi 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Al benden de o kadar. Bugün patlıcan yemeği yanına da bulgur pilavı cacık tatlıyı da dışardan sipariş ettim daha🤭🤣
Hangi tatlı canım🌹

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Oyy afiyet olsun kuzum. Şükür canım Kayra da iyi yaramazlık peşinde yürüteç aldım sağdan sola gidiyor hiç dur duragi yok yere atıyorum bu sefer de yuvarlana yuvarlana oraya buraya vuruyor kendini anlayacağın evde bir maraton havası var.. 😂😂onun içinde bir de yemek düşünüyorum ayy patlıcam. Sen nasılsın prenses nasıl

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Afiyet olsun ne tatlısı sipariş ettin kuzum

Bulgur yapiyim ozaman

Yakin olsam gelirdim canimmm uzağız işte
Yap kuzum yap yakışır yanına

Biraz da yoğurt çıkar ispanaga dök öyle yiyin oyy miss

Keske hepimiz yakın olsaydik
🥲

Tüm sayfalar yüklendi.