Kızlar Konu " YEMEK"

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan Kızlar Konu \" YEMEK\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,967 kez görüntülenmiş, 119 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Kızlar Konu \" YEMEK\"
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Valla her gün düşünmekten artık başıma ağrılar giriyor kızlar ne kadar yorucu bir şey yapmaktan çok düşünmek insanı mahvediyor 🤦🏻‍♀️. Sizin menüler de ne var soyleyinde bizede fikir olsun 🤭💕
Valla kuzum.bu dertten bende biktim.kaynana kayınpeder bendeydi iki kez yedirdim icirdim sıra akşama ne hazirlicam derdine

Tavuk sote pilav turşu sütlaç fırında 😀
Emir büyük yerden eşimin canı bunları çekmiş

Tarhana çorbası var pilav var yayla corbasi köfte karniyarik🤣🤣🤣🤣 her telden var şuan
Ortaya karışık indir ase 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Mercimek çorbası, etli yeşil fasulye, pirinç pilavı, salata, turşu. Tatlı olarakta Yuşa Han var zaten yeter 😂
Ayyyy tatlıdan bende alam😂

Oo siz hızlısınız ozaman kayra 6 aylık demi biz de yarın 5 olacaz inş bizde 2 aylıktan beri dönüyordu ama sabit olduğu yerde kalıyordu şimdi sağına soluna dönüyor poposunu kaldırıyor ilerlemeye çalışıyor dün ilk yaramazlığını yaptı hüma nın hikaye kitabını ulaşmış kemirmiş sayfaları allahtan yırtılmamış bana hiç bi iş yaptırmıyor
Yaramazlıklara başlamış maşallah 😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Sarımsaklı yoğurt yapicam canim bol bol yoğurt yesem çocuğa faydasi olurmu boy konusunda yoksa artik iş işten geçti mi canim gülerim geldi

Nerde canimm🌼
Olur tabiki annesi faydası afiyet bal şeker olup löp löp et olsun miniğe 😍😍

Oo siz hızlısınız ozaman kayra 6 aylık demi biz de yarın 5 olacaz inş bizde 2 aylıktan beri dönüyordu ama sabit olduğu yerde kalıyordu şimdi sağına soluna dönüyor poposunu kaldırıyor ilerlemeye çalışıyor dün ilk yaramazlığını yaptı hüma nın hikaye kitabını ulaşmış kemirmiş sayfaları allahtan yırtılmamış bana hiç bi iş yaptırmıyor
Ahhahaa yerim onu aynen Kayra baya hızlı kuzum emekleme çalışması bizede de sürüyor emekleyemeyince yuvarlana yuvarlana gidiyor 😂😂

Valla kuzum.bu dertten bende biktim.kaynana kayınpeder bendeydi iki kez yedirdim icirdim sıra akşama ne hazirlicam derdine

Tavuk sote pilav turşu sütlaç fırında 😀
Emir büyük yerden eşimin canı bunları çekmiş
Afiyet olsun tatlım

Mercimek çorbası, etli yeşil fasulye, pirinç pilavı, salata, turşu. Tatlı olarakta Yuşa Han var zaten yeter 😂
Ahahaha bende yiyebilir migim o tatlıdan 🤭🤭

Vallha benim menü bugün çok karışık 😁😁😁😁
Nedennn kuzuu

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Olur tabiki annesi faydası afiyet bal şeker olup löp löp et olsun miniğe 😍😍

Ahhahaa yerim onu aynen Kayra baya hızlı kuzum emekleme çalışması bizede de sürüyor emekleyemeyince yuvarlana yuvarlana gidiyor 😂😂

Afiyet olsun tatlım

Ahahaha bende yiyebilir migim o tatlıdan 🤭🤭

Nedennn kuzuu
Tabiki yarısı senin yarısı @Beren’in Annesi 🧚♀️ nin olsun ben yemem doydum 😂

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Valla her gün düşünmekten artık başıma ağrılar giriyor kızlar ne kadar yorucu bir şey yapmaktan çok düşünmek insanı mahvediyor 🤦🏻‍♀️. Sizin menüler de ne var soyleyinde bizede fikir olsun 🤭💕
dünden sulu patates yemeğim var yanına makarna yapıyorum bizim vazgeçilmezimiz çocuklar sağolsun 😁 onun yanınada salata ve turşu

Tüm sayfalar yüklendi.