Kızlar Konu " YEMEK"

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan Kızlar Konu \" YEMEK\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,964 kez görüntülenmiş, 119 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Kızlar Konu \" YEMEK\"
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Dilek47

Kayıtlı Üye
rank
Valla her gün düşünmekten artık başıma ağrılar giriyor kızlar ne kadar yorucu bir şey yapmaktan çok düşünmek insanı mahvediyor 🤦🏻‍♀️. Sizin menüler de ne var soyleyinde bizede fikir olsun 🤭💕
Ben kaynanamlarda geldim bi haftalığına kafam rahat ve akşam yemeği de fırında tavuklu sebzeli tava pirinç pilavı çorba ve çiğköfte yapmıştı 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimkide iki elini yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyor. Bebekler normalde parmak emiyor ama bunda bi anormallik var 😂
Hahaaa benim oğlumda öyle parmak rahatlatmıyo herhalde elini hepsi ağzına giremeyince de sinirleniyor ayaz bey😂😂

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ben kaynanamlarda geldim bi haftalığına kafam rahat ve akşam yemeği de fırında tavuklu sebzeli tava pirinç pilavı çorba ve çiğköfte yapmıştı 🥰

Hahaaa benim oğlumda öyle parmak rahatlatmıyo herhalde elini hepsi ağzına giremeyince de sinirleniyor ayaz bey😂😂
Ah ah benimkinin giriyor da ne oluyor kendi kendini kusturuyor manyak 🤦🏻‍♀️😂😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank

Oh miss ben hala yemek yapmadim benim eşim gege gelecek 1 de işten valla oda bana sebzeli bulgur yap bir de tarhana yap dedi ama bakalım 😂

Tüm sayfalar yüklendi.