Bacim tartismayin bosverin kadin 3.bebege hamile ortada baba yok her sene bi tane yapiyo belliki dusuncesiz bizde hurda ona uzulup tartisiyoruz hos ben bebeklere uzulurum yazik gunahALLAH yasatdigini yasatmadan öldürmez.seninde evlatlarin var.1 dk sonra nolucak bilmiyoruz.Hayat bu her kesin başından bir olaylar geçmiştir.yargilarsak hor görürsek o zaman insan diyiliz biz.biraz insani vicdanli düşünün.kalbiniz kotu olmasin.
Sen daha 2021 de yazmissin sezeryan olacam kimsem yok diye 5 yillik iliskinden mi oda mantiken öyle olmasi lazim ha onu kabul ettimi sevgilin bunu etmiyo2 bebegin daha varmis onlari ne yaptin evli degilsin ama senede bi cocuk yapiyosun yazik valla surda insanlar senin icin uzuluyo hatta birbiriyle tartisiyo 3 cocuk ne demek ya madem adam yada adamlar evlenmiyo neden korunmuyosun hadi anne olmak istedin diyelim yazik gunah degilmi babasi kabul etmiyo dunyaya getiriyosun ... ilk gebeligin bi hata olmus pis adama denk gelmissin sanmistim ama belliki sen bu duruma alismissin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bacim tartismayin bosverin kadin 3.bebege hamile ortada baba yok her sene bi tane yapiyo belliki dusuncesiz bizde hurda ona uzulup tartisiyoruz hos ben bebeklere uzulurum yazik gunah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
2 bebeği yok ya yanlış anlaşılmış öyle birşey yazmıyor 2 dogjmuda sezeryanla yaptim yazmis baska postlarda