Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen canim benim grip tam geçti kurtuldum derken benim kiz gene hastalandı gene bulastirdi hepimize şimdi sil baştan tekrar hastalandik surda doğuma 8 gün var bugün özellikle geceden beri çok şiddetli bel sırt ağrısı çekiyorum çocuk direndikce kasilmalar oluyo bir iş yapamaz hale geldim yine de yapmaya çalışıyorum iyi kötü napim hepsi bana bakiyo işlerin eşim calisiyo olmasa ona yaptirrim da oda olmayinca ortalığın içine ediyorlar benim cucuklerimsaglicak la bir doguraydik hepimizde
Annemin bize yaptigi bi tarif var pekmez le karabiber i kaynatip iciriyo zaten hamile pek bi sansimizda yok ilac icmek gibi ne derlerse deniyoruz balli limon felan bunlari içtim ben duzwldim inslh iyi olursun cnm
Bünye yetemiyor bir bebek bir anne zayıf düşüyor mutlaka takviye olarak kalsiyum ve c vitamini bol bol yoğurdu eksik etme bağışıklık sistemini guclendiriyorcnm geçmiş olsun ihlamur falan iç
Kız kuzum aynı ya 16 gün oldu amma inatçı çıktı grip geçmedi benim de ya sinir oldum normalde 3 4 gün sürerdi benim ıhlamuru nane limonu bol iç terlemeye çalış balim
Elmalari küp kup dogra 15 dk kaynat kaynayan suyunu süz icine bal karıstirip hafif sıcak olck sekilde 4_5gun iç ve taze taze tekrarla öksurugü kesiyor gecmiss olsun acil sifalar
Ayyy bi de bunu deneyeyim bacı daha göğüs altlarım patladı öksürmekten kızım da içerde benim yüzümden perişan oldu öksürdükçe zıplıyor korkuyor mu neyse
Aynen canim benim grip tam geçti kurtuldum derken benim kiz gene hastalandı gene bulastirdi hepimize şimdi sil baştan tekrar hastalandik surda doğuma 8 gün var bugün özellikle geceden beri çok şiddetli bel sırt ağrısı çekiyorum çocuk direndikce kasilmalar oluyo bir iş yapamaz hale geldim yine de yapmaya çalışıyorum iyi kötü napim hepsi bana bakiyo işlerin eşim calisiyo olmasa ona yaptirrim da oda olmayinca ortalığın içine ediyorlar benim cucuklerimsaglicak la bir doguraydik hepimizde
Amin canim benim nasip se normal doğum olacak 4 uncu geliyo hamilelik beni benden aldı yeminle varya geceden beri de sancılar peşimi birakmiyo ev işi yapmaya çalışıyorum olur ya dogurursam falan ev temiz olsun diye ama 3 çocuk la da ne temiz bir ev olur ya hayırlısı bakalım