Sorum var Kızlar ne olur bakın ya

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Kızlar ne olur bakın ya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,202 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar ne olur bakın ya
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar biliyorsunuz şu sıralar hastaneden çıkmadım şimdi yine aynı durumdayım idrara çok çıkıyor um rahim baskı yaoiyor leke geliyor ben ne yapacağım şaşırdım devlette doktorlar birşey yok deyip duruyor
Ay bu doktorlr neden böyle ya 🤦🏻‍♀️. Başka doktoe gözük canım ve dikkat et kendine

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Bu nasık bir saçmalık ya illa şaldır şaldır kan mı gelmeli 🤦🏻‍♀️
Maalesef cnm öyle diyor utanmaz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım ağrın böbreklerindemi kasığındamı tam olarak nerde
Afrdersin cnm rahime doğru ağrıyor oda sürekli tuvalete gidiyorum üroloji ye de gittim birşey çıkmadı bu bebekten kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben

Canım ağrın böbreklerindemi kasığındamı tam olarak nerde
Afrdersin cnm rahime doğru ağrıyor oda sürekli tuvalete gidiyorum üroloji ye de gittim birşey çıkmadı bu bebekten kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Maalesef cnm öyle diyor utanmaz

Olabilir canım ikinci bebekte bende çık ağrı çektim tek fark bende lekelenme yoktu. Ama rahim ağrısı baskısı çok oluyordu

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Kızlar biliyorsunuz şu sıralar hastaneden çıkmadım şimdi yine aynı durumdayım idrara çok çıkıyor um rahim baskı yaoiyor leke geliyor ben ne yapacağım şaşırdım devlette doktorlar birşey yok deyip duruyor
Cok geçmiş olsun canım benim inşallah başka hastaneye ya başka doktorlara gitsen bir

Tüm sayfalar yüklendi.