"Kızlar Nerdesiniz Sohbet Edelim Burası Çok Sesiz😱

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Hülya12 tarafından oluşturulan \"Kızlar Nerdesiniz Sohbet Edelim Burası Çok Sesiz😱 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,733 kez görüntülenmiş, 376 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı \"Kızlar Nerdesiniz Sohbet Edelim Burası Çok Sesiz😱
Konbuyu başlatan Hülya12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Ben 11 yıl üzerine tüp bebek ile dünyaya getirdim benim hanım efendiyi onunla o kadar çok ilgilendim ki evde iş dâhi yapmıyordum ona okuma yazma etkinlikler matematik bir çok şeyi okul öncesinde öğrettim çok şükür çok sıkıntı yaşamadan okumayı söktü hatta ben okuma biliyorum diye kitap bile okumuyor çok fena 🤦🏼‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kıskanmak ne kelime 7 yaşındaki kızım oldu 7 aylık ev savaş alanı sabah akşam kavga gürültü kızımla birbirimizi yiyoruz laf anlatamıyorum deliriyorum 😂

Kıskanmak ne kelime 7 yaşındaki kızım oldu 7 aylık ev savaş alanı sabah akşam kavga gürültü kızımla birbirimizi yiyoruz laf anlatamıyorum deliriyorum 😂
Oyyyy oyyyy maşallah maşallah kuzuma cok iyi yapmissin kuzum temeli önceden atmak gerçekten güzel birsey rabbim yollarini acik etsin evlatlarimizin Toprakta öyle ben cok guzel okuyorum okumama gerek yok diyip duruyor 😄😄😄

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Geldim canim bir saatdir oğlumu uyutmaya çalışıyorum uyudu sonunda yoruldum uyutucam derken😓
Ayyy larende uyudu şükür bakalim kac dakka uyuyacak saatler diyemiyorum artik🤭🤭🤣🤣🤣

Al birini vur ötekine işte bu zamanın çocukları bilgisayar beyinli doğuyor çok fenalar 🥰
Aynen öyle asiri fena hemde 🤣🤣🤣

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Ayyy larende uyudu şükür bakalim kac dakka uyuyacak saatler diyemiyorum artik🤭🤭🤣🤣🤣

Ay bunlar niye böyle ya 🤣 huzurla uyusunlar bizde dinlenelim bn uyutmaya çalıyorum bana bakıp gülüyor cilve yapiyor anasına erkek haliyle 🤣

Kuzum bende uzanıyorum ♥️♥️♥️😘
Uzan canim uzan senide görücez bebekler hele bir gelsin😅

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar