Sorum var Kızlar önemli

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sewdam tarafından oluşturulan Kızlar önemli başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,754 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar önemli
Konbuyu başlatan Sewdam
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
İyi aksamlar hanımlar sizin bilgilerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim ilk gebeliğim ve 38+6 haftalık hamileyim bugün pazara gittik saat 5 6 arasında 2 dakika aralıklarla yarımşar bardak suyum geldi tutamadım aniden geldi ve ağrım feln da yoktu bı anda hisettim bu saate kadr da hicbisey gelmedi yani toplasan bugün 2 bardağa yakın suyum geldi ve bu akşam hafif bel agrilarm oldu sizce neden oldu ? Hastaneye gitmedim gitmem gereklimiydi ? Ve sizce ne zamn doğum yaparm zatn nişanim 36 haftaya yakın gelmişti .
Suyun gelmesi bebeği riske atar enfeksiyon kapabilir strese sokar hiç bekleme hastaneye git

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
İyi aksamlar hanımlar sizin bilgilerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim ilk gebeliğim ve 38+6 haftalık hamileyim bugün pazara gittik saat 5 6 arasında 2 dakika aralıklarla yarımşar bardak suyum geldi tutamadım aniden geldi ve ağrım feln da yoktu bı anda hisettim bu saate kadr da hicbisey gelmedi yani toplasan bugün 2 bardağa yakın suyum geldi ve bu akşam hafif bel agrilarm oldu sizce neden oldu ? Hastaneye gitmedim gitmem gereklimiydi ? Ve sizce ne zamn doğum yaparm zatn nişanim 36 haftaya yakın gelmişti .
Bebeğin hareket ediyormu hissediyormusun canım

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Ewt balım ne bilim ilk diye ağrım da yok kimseyi telaşa koymak istemedim de bilmiyorm eşim panik atak bayılır eder 🤣🤣🤣🙈
112 yi ara eşine de yolda söyle ama bir şekilde hastaneye git canım önemli bir durum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen bebeğin hareketleri nasıl. Ben stres oldum kaç saattir suyu gelmiş

Sewdam

Kayıtlı Üye
rank
Ewt ediyor canm

Sesli güldüm ama ya aşkım suyun gelmiş korkma hastaneye git riske atma bebgini kendini canım bbeim
Ararm bayılır eder o bni daha çok strese sokar 🤣🙈bn bakım inşallah gitmeye calism

Sesli güldüm ama ya aşkım suyun gelmiş korkma hastaneye git riske atma bebgini kendini canım bbeim
Ararm bayılır eder o bni daha çok strese sokar 🤣🙈bn bakım inşallah gitmeye calism
112 yi ara eşine de yolda söyle ama bir şekilde hastaneye git canım önemli bir durum

Akşam üstü saat 6 ya geliyordu balim

Akşam üstü saat 6 ya geliyordu balim

Hareketleri de iyi maşallah zatn o hareketsiz olsaydı direk bı şekilde giderdim o hareketli diye pek telaş edemedim o yüzden

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar