Sorum var Kızlar önemli

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sewdam tarafından oluşturulan Kızlar önemli başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,754 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar önemli
Konbuyu başlatan Sewdam
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
İyi aksamlar hanımlar sizin bilgilerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim ilk gebeliğim ve 38+6 haftalık hamileyim bugün pazara gittik saat 5 6 arasında 2 dakika aralıklarla yarımşar bardak suyum geldi tutamadım aniden geldi ve ağrım feln da yoktu bı anda hisettim bu saate kadr da hicbisey gelmedi yani toplasan bugün 2 bardağa yakın suyum geldi ve bu akşam hafif bel agrilarm oldu sizce neden oldu ? Hastaneye gitmedim gitmem gereklimiydi ? Ve sizce ne zamn doğum yaparm zatn nişanim 36 haftaya yakın gelmişti .
Canım suyun geldiyse bekleme hastaneye git bebeği riske atma suyun azalırsa bebek için tehlikeli

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Canım suyun geldiyse bekleme hastaneye git bebeği riske atma suyun azalırsa bebek için tehlikeli
Ben yazana kadar doğurmuşsun bile 😂😂😂Allah bağışlasın canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah sizlere hayırlı evlat olsun 😊🥰 kızımla adaş bu arada prenses 😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Doğurdum bile hayatm 🙈
Evet yorumları okurken farkettim 😂

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Ewt cnm bide az deil dikisim çok üstelik de kabizim bayadir lavaboya çikamiyorm çok zorlanıyorum nasıl yapcm bilmiyorum ☹️ çok ağrm var
Canım ilk 2 3 gün bende öyleydim bol bol sıvı tüket kayısılı meyve sularından iç hatta gün kurusu varsa direk öyle ye incir ye iyi gelir inşallah ama kendini zorlama Allah yardımcın olsun inşallah ilk bebek biraz zor oluyor

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Sağol cnm alttan dikişin çok sanırım bebeğin eşi çıkmadı diye baya zorladılar l

Amin cnm çok teşekkür ederim 🥰😘

Sağol balm ❤️💛

Sağol balm ❤️💛

Amin cnm çok sağol 😘
Rica ederim kuzum

Sewdam

Kayıtlı Üye
rank
Allah analı babalı büyütsün canım rabbim uzun ömürler versin Allahım güzel günler görsünler 🤲🙏 Sağlıkla büyüt minigimizi🧿🙏🤲
İnşallah Canım teşekkürler 😘

Canım ilk 2 3 gün bende öyleydim bol bol sıvı tüket kayısılı meyve sularından iç hatta gün kurusu varsa direk öyle ye incir ye iyi gelir inşallah ama kendini zorlama Allah yardımcın olsun inşallah ilk bebek biraz zor oluyor
İnşallah abla aynn baya zorlanıyorum

Ben yazana kadar doğurmuşsun bile 😂😂😂Allah bağışlasın canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah sizlere hayırlı evlat olsun 😊🥰 kızımla adaş bu arada prenses 😊

Evet yorumları okurken farkettim 😂
Amin 🤲 Çok sağol canım bnm 🥰masallh sewindim adaş olmalarına

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
İnşallah Canım teşekkürler 😘