Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi aksamlar hanımlar sizin bilgilerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim ilk gebeliğim ve 38+6 haftalık hamileyim bugün pazara gittik saat 5 6 arasında 2 dakika aralıklarla yarımşar bardak suyum geldi tutamadım aniden geldi ve ağrım feln da yoktu bı anda hisettim bu saate kadr da hicbisey gelmedi yani toplasan bugün 2 bardağa yakın suyum geldi ve bu akşam hafif bel agrilarm oldu sizce neden oldu ? Hastaneye gitmedim gitmem gereklimiydi ? Ve sizce ne zamn doğum yaparm zatn nişanim 36 haftaya yakın gelmişti .
Canım hareket ediyorsa her zamanki gibi birde kasılman sancın yoksa telaş etme ama ihmalde etme belki suyu azalmış olabilir en kısa zamanda doktora git
İyi aksamlar hanımlar sizin bilgilerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim ilk gebeliğim ve 38+6 haftalık hamileyim bugün pazara gittik saat 5 6 arasında 2 dakika aralıklarla yarımşar bardak suyum geldi tutamadım aniden geldi ve ağrım feln da yoktu bı anda hisettim bu saate kadr da hicbisey gelmedi yani toplasan bugün 2 bardağa yakın suyum geldi ve bu akşam hafif bel agrilarm oldu sizce neden oldu ? Hastaneye gitmedim gitmem gereklimiydi ? Ve sizce ne zamn doğum yaparm zatn nişanim 36 haftaya yakın gelmişti .
Suyun geldiğinde gitmen lazimdi canım.cunki şu azaldikca bebeği riske atmış olursun bunu doktor kontrolü altında hastanede beklemen lazimdi ki ilk gebeliğin yani daha dikkat etmen lazım
Acilen doktora gitmen gerekiyordu. Durumlardan haberdar et canım
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 21. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık havuç büyüklüğünde.
Artık bebeğin hareketler iyice belirgin hale gelir. kaşlar ve dudaklar iyice belirgin olur. Varisler oluşmaya başlayabilir. mümkün olduğunca istirahat halinde ayakları yukarı kaldırmak gerekli . Bebeğinizin boyu yaklaşık 28 cm ağırlıgı 400 gr
Benim de 1 hafta ara ile geldi her iksijde de gittim 2. Gelmesinde doğuma aldılar sen nasıl ihmal edersin canım böyle bir şeyi bebeğinin yaşamasını o su sağlıyor Allah korusun ya karnında ki çocuğa bir şey olsa