Sorum var Kızlar önemli

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sewdam tarafından oluşturulan Kızlar önemli başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,754 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar önemli
Konbuyu başlatan Sewdam
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
İyi aksamlar hanımlar sizin bilgilerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim ilk gebeliğim ve 38+6 haftalık hamileyim bugün pazara gittik saat 5 6 arasında 2 dakika aralıklarla yarımşar bardak suyum geldi tutamadım aniden geldi ve ağrım feln da yoktu bı anda hisettim bu saate kadr da hicbisey gelmedi yani toplasan bugün 2 bardağa yakın suyum geldi ve bu akşam hafif bel agrilarm oldu sizce neden oldu ? Hastaneye gitmedim gitmem gereklimiydi ? Ve sizce ne zamn doğum yaparm zatn nişanim 36 haftaya yakın gelmişti .
Canım. Bence bi görün istersen için rahat eder

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Ewt ediyor canm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ararm bayılır eder o bni daha çok strese sokar 🤣🙈bn bakım inşallah gitmeye calism

Ararm bayılır eder o bni daha çok strese sokar 🤣🙈bn bakım inşallah gitmeye calism

Akşam üstü saat 6 ya geliyordu balim

Akşam üstü saat 6 ya geliyordu balim

Hareketleri de iyi maşallah zatn o hareketsiz olsaydı direk bı şekilde giderdim o hareketli diye pek telaş edemedim o yüzden
Canım hareket ediyorsa her zamanki gibi birde kasılman sancın yoksa telaş etme ama ihmalde etme belki suyu azalmış olabilir en kısa zamanda doktora git

Karaman maide

Kayıtlı Üye
rank
İyi aksamlar hanımlar sizin bilgilerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim ilk gebeliğim ve 38+6 haftalık hamileyim bugün pazara gittik saat 5 6 arasında 2 dakika aralıklarla yarımşar bardak suyum geldi tutamadım aniden geldi ve ağrım feln da yoktu bı anda hisettim bu saate kadr da hicbisey gelmedi yani toplasan bugün 2 bardağa yakın suyum geldi ve bu akşam hafif bel agrilarm oldu sizce neden oldu ? Hastaneye gitmedim gitmem gereklimiydi ? Ve sizce ne zamn doğum yaparm zatn nişanim 36 haftaya yakın gelmişti .
Suyun geldiğinde gitmen lazimdi canım.cunki şu azaldikca bebeği riske atmış olursun bunu doktor kontrolü altında hastanede beklemen lazimdi ki ilk gebeliğin yani daha dikkat etmen lazım

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Acilen doktora gitmen gerekiyordu. Durumlardan haberdar et canım

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 21. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık havuç büyüklüğünde.
Artık bebeğin hareketler iyice belirgin hale gelir. kaşlar ve dudaklar iyice belirgin olur. Varisler oluşmaya başlayabilir. mümkün olduğunca istirahat halinde ayakları yukarı kaldırmak gerekli .
Bebeğinizin boyu yaklaşık 28 cm ağırlıgı 400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Benim de 1 hafta ara ile geldi her iksijde de gittim 2. Gelmesinde doğuma aldılar sen nasıl ihmal edersin canım böyle bir şeyi bebeğinin yaşamasını o su sağlıyor Allah korusun ya karnında ki çocuğa bir şey olsa

Canım bebeğin suyu azalmış olabilir acilen doktora git.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar