Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar sizce gebelık varmı adetime 3 gun var bulantım var kusamıyorum sabah yaptıgım test ve 1 saat sonra sı bole gozukuyor testte
Buna hayalet çizgi deniliyor adet günüme 6 gün kala yaptığımda aynı bunun gibi olmuştu bu ucuz gebelik testlerinden di hemde 3 gün kala kan verdiğim de ise gebe oldugumu öğrendim bence sende hamile olabilirsin bı kan ver derim yada erken gebelik testi yap onda daha belirgin çıkıyor
Bende 34 haftalık oldum. Nasıl geçicek 9 ay diye düşünürken şimdş hangi ara 34 haftalık oldum diyorum çok uzunmuş gibi gelmişti ama benim hamileligim çabuk geçti de 32. Den sonra tıkandı kaldı sanki zaman ilerlemiyor
Canım bence gidip kan ver derim. Bende de tam net olarak çıkmamıştı ablam hemen git kan ver dedi. Özele gittim kan verdim. 1 saat sonra, hastahaneye aradım 2 3 haftalık gebesin dediler. İnşallah Allahım seninde gönlüne göre verir. Silinik çizgi var büyük ihtimalle gebelik var.çok küçük oldugu zaman genelde öyle oluyor. Erken gebelik testi al dicem ama onu alasıya kadar kan vermen daha garanti olur. Ayyy çok merak ettim şimdi haber ver kesinleşince canım benim.
Bende 34 haftalık oldum. Nasıl geçicek 9 ay diye düşünürken şimdş hangi ara 34 haftalık oldum diyorum çok uzunmuş gibi gelmişti ama benim hamileligim çabuk geçti de 32. Den sonra tıkandı kaldı sanki zaman ilerlemiyor
Gebelkte kusma mide bulantısı baş dönmesi gibi belirtiler en erken 5.haftadan sonra başlar ve o kadarlık olsaydı tamamen koyu çzgi olurdu istersenz adet gününde direk gidip kan verin idrar testleryle uğraşmayn hayrlısı olsn