Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canm ben dikislerimin iyilestigini düşünüp ilişkiye girmiştim taharet falan yaparken elime hiç bisekilde ip falan vesaire gelmiyordu ilişki esnasında dikisim kopmuş bayağı bı kanamisti çok afedersiniz oram hafif yırtık hatta ikinci doğumumda doktor dikiş ipinimi çektin demişti dikişli dikişli ilişkiye girdim diyemedim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kesinlikle duzelmeden isliskiye girme onun ağrısını çok çektim özellikle idrar yaparken çünkü sürekli kuru biraksanda bı şekilde islaniyo nekadar dikkat etsende çabucak duzelmiyo yani
Ben baya baya korktuğum için üçüncü aydan sonra olmuştu ilişki hem çok korkuyordum hemde tiksiniyordum kendimden o yüzden biraz zaman istedim eşim tamam diyordu ama sürekli morali bozuktu öyle böyle geçiştirdik salakonun filmindeki gibi Perşembe perişan cuma hayırlı gün deyip üçüncü aya kadar dayandı adam
Belli olmaki canm ilk gebeligimde dışarda 15 dikisim vardı hepsi aynı anda düzelmedi eğer dikisim varsa ilişki esnasında zaten acı verir ben acı verdigi için farkına varmıştım
Kizlar 38 gün oldu doğum yapalı normal doğum yaptım kırkım çıktıktan sonra cinsel ilişki olur deme çok korku var içimde dikişlerde bir problem olur mu sizce ondan korkuyorum özel bölgenin dışın da sanki daha dikiş var gibi bişey olur mu sizce ilişki sırasında yorumlarınızı bekliyorum kizlar