Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen canım en ucuz marka da alsan gittigı 1 hafta hadi 1ay kullacak bez desende. Alsan 2 3 yasına kadar bez istiyor mamalar hattını askın 100 den aska mama yok Allah once saglık sonra da is versin calısamayana cocuk bakması Cok zor
Kizlar şimdi ben yeni doğum yaptım eşim süt parasını aldı 230tl doğum parası için başvuru mu yapmam gerekiyor ben bilmiyorumda bide ben tekmi alocam yoksa esimdemo alıyor bana bı söyleyin kizlar bilen varsa
Aynen canım en ucuz marka da alsan gittigı 1 hafta hadi 1ay kullacak bez desende. Alsan 2 3 yasına kadar bez istiyor mamalar hattını askın 100 den aska mama yok Allah once saglık sonra da is versin calısamayana cocuk bakması Cok zor
Kızlar birşey diyecem benim sütüm çoktu oglum istemedi aptamil mama verdim 3 veya 4 ay sonra bilirsiniz pirinç unu maması yaptım çok az, az verdim alıştı ona
benim yengem devlette dogum yapti oda aldi hic fark etmiyo devlet yada özel diye biliyorum misal izmirde oturan kardesime her ay 8 lt süt geliyo bebegin bezi geliyo bebege mama geliyo ama istanbulda bunlar yok keşke burdada olsa öyle bişey
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
yanliş anlaşilmasin 8 lt dedigim 8 kutu süt getiriyolar her ay kapilarina bırakıyolar
Çok iyiymiş bazı belediyelerde varmış doğum dan sonra ankara belediyesinde de bez yardım paketi diye bişey var ona başvurcam gelirse inşallah büyükşehir belediyesi de veriyor semt belediyelerindede şans
Çok iyiymiş bazı belediyelerde varmış doğum dan sonra ankara belediyesinde de bez yardım paketi diye bişey var ona başvurcam gelirse inşallah büyükşehir belediyesi de veriyor semt belediyelerindede şans
ayy kizlar biliyomusunuz artik yeni dogum yapan annelere 4 seneye kadar anne kartı veriliyo metroyla yada tranvayla ieet otobuslerine binerken hiç bir ücret almiyolar ben istanbulda yaşadigim icin burda böyle bişey cikmiş ama siz nerelerde yaşiyosunuz bilmiyorum bu uygulama türkiye genelinde var diye biliyorum izmirdeki kardeşimde yapmiş
Kizlar şimdi ben yeni doğum yaptım eşim süt parasını aldı 230tl doğum parası için başvuru mu yapmam gerekiyor ben bilmiyorumda bide ben tekmi alocam yoksa esimdemo alıyor bana bı söyleyin kizlar bilen varsa
Bende yenidoqum yaptım . İşi bebek olduqu için 300 tl yattı ptt den adıma.. ama parayı almak için sosyal yardımlaşmaya başvurdum bi form doldurdumo şekilde aldım.. süt parasıda eşin sen hamileyken siqortalı çalışıyorsa en az 120 qün olacak bu siqorta onun adına yatıyor tabi bu çalışmayan bayanlar için.. eqer kendin siqortalı çalışıyorsan senin adına yatıyor
ayy keşke bizim burdada olsa ama burda hiç bisey yok valla
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
ayy kizlar biliyomusunuz artik yeni dogum yapan annelere 4 seneye kadar anne kartı veriliyo metroyla yada tranvayla ieet otobuslerine binerken hiç bir ücret almiyolar ben istanbulda yaşadigim icin burda böyle bişey cikmiş ama siz nerelerde yaşiyosunuz bilmiyorum bu uygulama türkiye genelinde var diye biliyorum izmirdeki kardeşimde yapmiş
Hiç bilmiyorum ki onu en son otobüse bile ne zaman bindim bilmiyorum dışarda işimiz olmayınca heryere de eşimle gidince otobüs dolmuş unuttum bu pandemi döneminde yeni otobüsler çıkmış Elektrikli mi neyse ona bile geçen nasıl şaşırdım görünce sanki uzayda gelmiş gibiyim kredi kartı bile geçiyormuş artık otobüslerde şoklardayım