Benim kızımda öyle yatağın üstüne bırakınca çığlığı basıyor sürekli kucak istiyor bende eşim yoksa evde duşumu ya onu uyutunca yada bi tane sevdiği müzik var onu açınca duruyor onun dışında nefes bile alamıyorumAynı benimkide öyle bazen emmitor bile ayakta zor alıypr
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
4 ay atağı ilk defa duydum ozaman şu ayı bi hayırlısıyla atlatsak 1 haftadır canımı okuyor hiç durmuyor yerw bıraktığım an basıyor çığlığı tuvalette bile büyük kızımı okuldan getiriyimde o bakarken girerim artık demiş ve öylede yapmışlığım bile var o dereceyiz yani kucağından indirme diypr allahıö napacam ya delirecem
Sizde de mi aynıydı 4. Ay ozaöan hayırlısıyla bi bitseydi şu dördüncü ay gece uyuyan çocuk şimdi sık sık uyanıyor zombiye döndüm iyice
Hmm anladım kuzum inşaallah bizde de olmaz zatwn şu aralar huysuz hasta öksürüyor ve aşı yapıldı bugün bide bunun yan etki yaparsa aman allahım düşünemiyorum
Benim kızımda öyle yatağın üstüne bırakınca çığlığı basıyor sürekli kucak istiyor bende eşim yoksa evde duşumu ya onu uyutunca yada bi tane sevdiği müzik var onu açınca duruyor onun dışında nefes bile alamıyorum