Kızlar vegaferon kullananınız varmı bebeğinize

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeğim Büyürken kategorisinde 2 prenses annesi tarafından oluşturulan Kızlar vegaferon kullananınız varmı bebeğinize başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,972 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeğim Büyürken
Konu Başlığı Kızlar vegaferon kullananınız varmı bebeğinize
Konbuyu başlatan 2 prenses annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 prenses annesi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
😂😂😂😂Oda iyimiş Allah'tan bizimki kız da ikimizde kız istiyorduk oğlan olmasada olur bizim için eşim istiyor ama oda birkaç sene sonra dedim sen komple unut yok çocuk falan görüp göreceğin bu😂😂
Ahahah Aleyna ya adamın hayalleri vardır 😂😂. Benim esm çok kız istiyordu doktorun yanında erkek olduğunu öğrenince ilk yüzü düştü kız bekliyordum dedi neyse Kayra doğdu diyor ki iyi ki erkek oldu arabalarla toplarla oynarız kız olsa benimle oynamaz sana düşkün olurdu diyor 😂😂ama hala kız istiyor ilginç 😂😂

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Ahahah Aleyna ya adamın hayalleri vardır 😂😂. Benim esm çok kız istiyordu doktorun yanında erkek olduğunu öğrenince ilk yüzü düştü kız bekliyordum dedi neyse Kayra doğdu diyor ki iyi ki erkek oldu arabalarla toplarla oynarız kız olsa benimle oynamaz sana düşkün olurdu diyor 😂😂ama hala kız istiyor ilginç 😂😂
Halbuki kızlar babaci oluyor😁

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Alakası yok kuzum kızlar o kadar babaya düşkün ki sana anlatamam kızım bütün gün mızmızlanır eşim işten gelsin ona güler eder valla kız çocuğu o yönden kötü 😂😂😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Halbuki kızlar babaci oluyor😁
Aynen gamzecim kesinlikle😂😂😂o yüzden benden buraya kadar bitane yeter Allah olmayana versin😂

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Yok kuzu biDe ters Kayra tam bir babacı tam 😂😂
Kayra da tuhaflık var o zaman 😁😁

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Alakası yok kuzum kızlar o kadar babaya düşkün ki sana anlatamam kızım bütün gün mızmızlanır eşim işten gelsin ona güler eder valla kız çocuğu o yönden kötü 😂😂😂😂

Aynen gamzecim kesinlikle😂😂😂o yüzden benden buraya kadar bitane yeter Allah olmayana versin😂
Bizim Kayra o zaman kız mı olacakmış son anda dönmüş snairim 😂😂Kayra da akşama kadqr ağlar eder babası gelince oo yüzünde güller açar güler kahkaha atar kucgainda uyur yaramazlık yapmaz wma bana hayatı zehir eder 😂😂

Kayra da tuhaflık var o zaman 😁😁
Evet evett anormal diyorum inanmıyorsanız😂😂

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Bizim Kayra o zaman kız mı olacakmış son anda dönmüş snairim 😂😂Kayra da akşama kadqr ağlar eder babası gelince oo yüzünde güller açar güler kahkaha atar kucgainda uyur yaramazlık yapmaz wma bana hayatı zehir eder 😂😂

Evet evett anormal diyorum inanmıyorsanız😂😂
Ahahahah Allah yardımcın olsun ne yapsın çocuklarda tüm gün bizi görüyolar sıkılıyolar farklı yüz görmek iyi geliyor onlara😂😂😂

Aynı benim kız Aleyna 😂😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.