Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşte bende onu diyorum herkesi o kadar da kafaya takmayın ya hiç kimse için kendini üzmeye değmez bence
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bencede
Benim de babam öldüğünde henüz 15yasindaydim yaşama sevincini kaybettim bı daha hicbisey eskisi gibi olmadı hic kimse onun yerini dolduramadiama hayat devam ediyor canım yaşıyoruz işte anne ve baba çok bambaşka Mekanları cennet olsun inşallah basın sağolsun canım çok çok üzüldüm
Hayırlı geceler canlarım ne yapıyorsunuz nasılsınız bugün Instagram da çok güzel bir ankete rastladım diyor ki kızınızi eşiniz gibi bir adama verirmiydiniz diye ve ne yazık ki yüzde 80 hayır demişti çok içime dokundu düşünsenize bir ömür geçirdigin sözde hayat arkadaşım eşim dediğin insan ama ben kızımı eşim gibi bir adama vermem diyor
Rabbim hepimizin karşısına kıymet bilen sevgi saygı merhamet barındıran insanlar çıkarsın inşallah
Şimdi aynı soruyu ben size soruyorum
Ben dunyaya yine gelsem yine onunla evlenirdim kizim olsa cokk isterdim kocam gibi bi adamla evlensin o kadar merhametliki cokk nadir kirar beni sonra özur diler bazen diyorum ne yaptimki ben böyle bir adam hakettimHer günume binlerce şükur
İşte bende onu diyorum herkesi o kadar da kafaya takmayın ya hiç kimse için kendini üzmeye değmez bence
Bencede
Benim de babam öldüğünde henüz 15yasindaydim yaşama sevincini kaybettim bı daha hicbisey eskisi gibi olmadı hic kimse onun yerini dolduramadiama hayat devam ediyor canım yaşıyoruz işte anne ve baba çok bambaşka Mekanları cennet olsun inşallah basın sağolsun canım çok çok üzüldüm
Bazen eşin iyi olur sağlığın olmaz paran olur huzurun olmaz dert sıkıntı bitmez ben halime sukrediyorum kafam rahat çocuklarım sagliki ben saglikliyim mutlu olmak için sebeb çok yeterli mutlu olalim