Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kesinlikle bı kızım olsa eşim gibi bir adama vermek isterdim.cunku aşırı merhametli, duygusal ,mert ,ve dost canlısı.sevgi dolu bı insanhep şükrediyorum iyiki onunla evliyim diye ve hep dua ediyorum ki hep böyle olsun hiç değişmesin inşallah Allah bütün eşlere huzur mutluluk versin bizide dahil etsin inşallah boşuna beklememisim onu onca yıl
Kesinlikle bı kızım olsa eşim gibi bir adama vermek isterdim.cunku aşırı merhametli, duygusal ,mert ,ve dost canlısı.sevgi dolu bı insanhep şükrediyorum iyiki onunla evliyim diye ve hep dua ediyorum ki hep böyle olsun hiç değişmesin inşallah Allah bütün eşlere huzur mutluluk versin bizide dahil etsin inşallah boşuna beklememisim onu onca yıl
Hayırlı geceler canlarım ne yapıyorsunuz nasılsınız bugün Instagram da çok güzel bir ankete rastladım diyor ki kızınızi eşiniz gibi bir adama verirmiydiniz diye ve ne yazık ki yüzde 80 hayır demişti çok içime dokundu düşünsenize bir ömür geçirdigin sözde hayat arkadaşım eşim dediğin insan ama ben kızımı eşim gibi bir adama vermem diyor
Rabbim hepimizin karşısına kıymet bilen sevgi saygı merhamet barındıran insanlar çıkarsın inşallah
Şimdi aynı soruyu ben size soruyorum
Canım kimse dört dörtlük deilki bizimde kusurlarımız var ama öyle olsa herkes melek olur kusursuz olsak şükretmek lazım ya daha kötü huyları olsaydıbenim eşim in de namazı eksik mesela kılıp kılıp bırakıyoama bu onu kötü yapmaz ki erin geç biraz o yüzden bırakıyo ikide bir
Valla elifim namaz oruç zekat insanın iyi olduğu anlamına gelmiyor çok gördüm öyle insanlar ağzında sürekli Allah Allah ama gel gör ki tüm pislikler ondan çıkıyor çok gördüm öyle rabbim iyi insanlara denk getirsin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Valla elifim namaz oruç zekat insanın iyi olduğu anlamına gelmiyor çok gördüm öyle insanlar ağzında sürekli Allah Allah ama gel gör ki tüm pislikler ondan çıkıyor çok gördüm öyle rabbim iyi insanlara denk getirsin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi