Yorgun bitkin bir şekilde oturdum telefonla oynuyorum 😂
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,288 Konum Siirt 25 Ağustos 2023 #11 Yorgun bitkin bir şekilde oturdum telefonla oynuyorum
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 25 Ağustos 2023 #12 Beyza🌸🌸' Alıntı: Kola içiyorum canım bende nasılsın Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Ağustos 2023 Kola içiyorum kuzum bende Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Ağustos 2023 Kola içiyorum kuzum bende Kızıma süt ısıtıyorm canım Allah rahatlık versin 🫶 Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Ağustos 2023 Kola içiyorum kuzum bende Kızıma süt ısıtıyorm canım Allah rahatlık versin 🫶 Bende süt ısıtıyorm canım uyutcam bakalım Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım iyi edersin benimkiler erkenci iksiide
Beyza🌸🌸' Alıntı: Kola içiyorum canım bende nasılsın Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Ağustos 2023 Kola içiyorum kuzum bende Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Ağustos 2023 Kola içiyorum kuzum bende Kızıma süt ısıtıyorm canım Allah rahatlık versin 🫶 Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Ağustos 2023 Kola içiyorum kuzum bende Kızıma süt ısıtıyorm canım Allah rahatlık versin 🫶 Bende süt ısıtıyorm canım uyutcam bakalım Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım iyi edersin benimkiler erkenci iksiide
Beyza🌸🌸 Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 1,348 25 Ağustos 2023 #13 ÖzLemce33' Alıntı: İnşallah canım iyi edersin benimkiler erkenci iksiide Genişletmek için tıkla ... Uyumadı 🥹
ÖzLemce33' Alıntı: İnşallah canım iyi edersin benimkiler erkenci iksiide Genişletmek için tıkla ... Uyumadı 🥹
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 25 Ağustos 2023 #14 Beyza🌸🌸' Alıntı: Uyumadı 🥹 Genişletmek için tıkla ... Yaa çok ta geç oldu
Beyza🌸🌸 Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 1,348 26 Ağustos 2023 #15 ÖzLemce33' Alıntı: Yaa çok ta geç oldu Genişletmek için tıkla ... Bugün full iş yaptım çok yorgunum uyusa da uyusam diye gözüne bakıyorum
ÖzLemce33' Alıntı: Yaa çok ta geç oldu Genişletmek için tıkla ... Bugün full iş yaptım çok yorgunum uyusa da uyusam diye gözüne bakıyorum
2 2 Erkek Annesi👼🏼🧿 Kayıtlı Üye Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 1,391 26 Ağustos 2023 #16 Beyza🌸🌸' Alıntı: Bugün full iş yaptım çok yorgunum uyusa da uyusam diye gözüne bakıyorum Genişletmek için tıkla ... Benimkide hala uyanik
Beyza🌸🌸' Alıntı: Bugün full iş yaptım çok yorgunum uyusa da uyusam diye gözüne bakıyorum Genişletmek için tıkla ... Benimkide hala uyanik
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 26 Ağustos 2023 #17 Kuzum oturuyorum öyle bende sen nasılsın napiyorsun
B Bedia demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 739 Konum Şanlıurfa 26 Ağustos 2023 #18 Beyza🌸🌸' Alıntı: Kızlar tam şuan naoyosnz an itibariyle canım sıkılıyoooo🥹 Genişletmek için tıkla ... Benim oğlumun ateşi var bugün huysuzdu hep onulan ileniyorum şimdi biraz düştü ateşi
Beyza🌸🌸' Alıntı: Kızlar tam şuan naoyosnz an itibariyle canım sıkılıyoooo🥹 Genişletmek için tıkla ... Benim oğlumun ateşi var bugün huysuzdu hep onulan ileniyorum şimdi biraz düştü ateşi
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 26 Ağustos 2023 #19 Beyza🌸🌸' Alıntı: Kızlar tam şuan naoyosnz an itibariyle canım sıkılıyoooo🥹 Genişletmek için tıkla ... Hala uyumayan çocuklarımı uyutmaya çalışıyorum delirmeye ramak kaldı Sen ne yapıyorsun canm
Beyza🌸🌸' Alıntı: Kızlar tam şuan naoyosnz an itibariyle canım sıkılıyoooo🥹 Genişletmek için tıkla ... Hala uyumayan çocuklarımı uyutmaya çalışıyorum delirmeye ramak kaldı Sen ne yapıyorsun canm
Beyza🌸🌸 Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 1,348 26 Ağustos 2023 #20 Baharrr' Alıntı: Hala uyumayan çocuklarımı uyutmaya çalışıyorum delirmeye ramak kaldı Sen ne yapıyorsun canm Genişletmek için tıkla ... Aynı dert bende de var hala uyumadık Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Ağustos 2023 Bedia demir' Alıntı: Benim oğlumun ateşi var bugün huysuzdu hep onulan ileniyorum şimdi biraz düştü ateşi Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun
Baharrr' Alıntı: Hala uyumayan çocuklarımı uyutmaya çalışıyorum delirmeye ramak kaldı Sen ne yapıyorsun canm Genişletmek için tıkla ... Aynı dert bende de var hala uyumadık Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Ağustos 2023 Bedia demir' Alıntı: Benim oğlumun ateşi var bugün huysuzdu hep onulan ileniyorum şimdi biraz düştü ateşi Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun