Sorum var Kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elif Türkmen tarafından oluşturulan Kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,427 kez görüntülenmiş, 74 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar
Konbuyu başlatan Elif Türkmen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra
M

Mutemmim cuz

Guest
Ortada delil yok kanıtı Yok ya bütün mesajları sildi ya ona güveniyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben böyle konularda hiçbir zaman aileme açmazdım eşimin çok üstüne gelince eşim gitti Annemi aradı böyle böyle dedi ben birisiyle mesajlaşıyordum dedi ama dedi aldatmadım dedi Ben zaten kimseye hiçbir şey söylemem kimseye güvencim yok hiçbir şeyim yok Ailemde ne diyecek benim bir tane daha kardeşim var dedim Benimle dalga geçerler kardeşin çok güzel geçiniyor da sen geçinemiyorsun da edemiyorsun da böyle şeyler derler bugün annemgildeyim yani eşini Aramız iyi bir sorunumuz yok ama yani şey yaz tatili diye geldim annemgilde Çoluk çocuk ya zor ya insanı kendi evi olmayınca zor ya bilmiyorum böyle bir şey başıma yine gelirse ben yapacağımı biliyorum Hiçbir şey söylemeden direk rahat gideceğim Hiç tartışma falan da yaratmayacağım hiçbir şey yaratmayacağım böyle rahat gideceğim biraz daha büyüsün daha şu anda 1 yaşında belki sınanıyor durur imtihanlara tutuluyorsunuz Allah herkesin gönlüne göre versin başına gelmeyen bilemez yani Sonuçta o kadının kocasının başına da böyle bir iş gelmiş bilmiyorum o da kabul etmişti ne ne yapacak ortada Çoluk çocuk olunca böyle şeyler o kadar da kolay olmuyor Daha önce birisi vardı erkekti boşaldı bizim arkadaşımızdı mecbur çocuk için geri birleştiler Çocuk 3 yaşındaydı ama annesini arıyordu yani yapacak bir şey yoktu çocuğa bakan kimse yoktu anneannesinde de durmuyordu çocuk hep anneannesini istiyordu mecbur birleştiler iki eşi kaçtaydı başkasına gittiydi yani kimsenin bu dünyada güvencesi yok evlilikte güvencesi yok Kim bugün neydim yarın ne olacağım olmasın

İyi de her şeyi inkar ediyor Elimde bir kanıtım da yok zaten ya ben kanıtı bulurdum da işte istemedim istemedim en çoluğum var çocuğum var dedim şunlarla uğraşmayayım dedim ama baktım bunlar iyi İyice azıttılar Ben dedim gideyim şunun kocasına mesaj atayım de ondan sonra zaten olanlar oldu şimdi zaten her attığı adımdan şeyim var yani iznim var her şeyde biliyorum Facebook'u da biliyorum ister biliyorumi topunu da biliyorum her şeyi biliyorum Artık her şey benim elimde
Hesapları kapatsalar bile numaraları vardır birbirlerinde yinede takipte kal inşallah düzelir üzülme Allah büyüktür

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Hayat devam ediyor canim daha güçlü daha olgunlasiyir insan yaşadıkça bazı şeyleri bu arada anneni babanı aileni çok takdir ettim görmesemde tanimasamda çok iyi insanlar olduğunu anlayabiliyorum
Allah razı olsun elifcim her zaman arkamda durdular karralarima saygı duydular Allah onlardan razı olsun 🤲🤍

Elif Türkmen

Kayıtlı Üye
rank
Eğer benden bahsediyorsan benim annem ölmedi Facebook şifresini ben olaydan guvenemedim geceden almistim çocuk konum acinca bilmeden ordaya cikti çok kızdı bende ona guvenmedimi soyledim herseyin kabul ettim gelmis benim tlfonu kurcalamican diye kurana el bastirmak istedi bende kabul etmedim gitti o da bilmiyorum nasil olacak dediğim dedik diyor konusmuycaz

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
Tartışırsanız bile emin ol onun hatası yüzünden tartışıyor olursunuz? Sen daha şimdiden bu yüzden tartışırız diye konuyu açmazsan ileri de Allah göstermesin aldatsa ağzını açamazsın . Erkeğe taviz vermeye gelmez ipleri eline al derim . Ben şimdiye yirmi kez okumuştum 😂😂
Sonuna noktasına kadar haklısın katılıyorum doğru söylüyorsun👍kocayı boş bırakmamak gerekir. 😎

Eğer benden bahsediyorsan benim annem ölmedi Facebook şifresini ben olaydan guvenemedim geceden almistim çocuk konum acinca bilmeden ordaya cikti çok kızdı bende ona guvenmedimi soyledim herseyin kabul ettim gelmis benim tlfonu kurcalamican diye kurana el bastirmak istedi bende kabul etmedim gitti o da bilmiyorum nasil olacak dediğim dedik diyor konusmuycaz
Bu nasıl bi tavır ya hem aldat hemde üste çık. Kusurma bakmada çok sesiz bi kadınsın, benim eşim yapsa anesin babasın sülalesin başına yıkmıştım be, erkekler diye başka kadınla konuşmalımı? biz kadınlarla erkeklerin tek farkı cinsiyetimiz başka bi özellikleri yok❗️ susma üste çıkmağına izin verme derim. Bu gün susarsan yarın yine yapıcak😕

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.