Sorum var Kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elif Türkmen tarafından oluşturulan Kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,429 kez görüntülenmiş, 74 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar
Konbuyu başlatan Elif Türkmen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Bende diyom bı tatsızlık olmasın he deyip geciyom ne yapıyım artık nasıl.davranacagimi şaşırdım resmen ne yapsam boş cikiyor
Hicde he deme çıkarsa çıksınecbur değilsin sen kendini düşün canım kendine yazık.etme değerlisin sen güçlüsün kimseye boyun eğme asla bak nelerle mücadele ediyursun ses cikarirsan asla birşey yapamazlar mesafeni çizginin bunlara koy herkes yerini haddini bilsin

Hicde he deme çıkarsa çıksınecbur değilsin sen kendini düşün canım kendine yazık.etme değerlisin sen güçlüsün kimseye boyun eğme asla bak nelerle mücadele ediyursun ses cikarirsan asla birşey yapamazlar mesafeni çizginin bunlara koy herkes yerini haddini bilsin
😕 Ne yapsam ne atsem yine suzlu taraf ben olacam ondam susuyom.kaynana..esimi doldurmasindan korkuyom

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Benim esim bir kadinla msjlasiyordu kac kere uygardim engelledim geri ekle tekrardan engellendim sifre koymus du tlfna msjlari da hep siliyordu sordum kim diye arkadas dedi evli oldugu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sonra evli olduğunu öğrendim ben de gittim kocasına mesaj attım karınıza sahip çıkın diye Kocası da bütün hesaplarını kapattırdı kocam da hala diyor seni seviyorum diye hiçbir şey de anlatmıyor O konu hakkında suratıma da bakmıyor yüzüme de bakmıyor ama normalde çok iyiyiz ama hiçbir şey konuşamıyoruz söyleyemiyoruz etmiyoruz O konu hakkında hiçbir şey anlatmıyor yüzüme bakacak yüzüğü yok da pişman Çok pişman ama diyor Ben seni asla aldatmadım diyor Sanki sağ oldan aldatma olmuyor en burada senin iki çocuğuna bakarken sen saçma sapan İşler peşinde sen birisi 7 yaşında birisi 1 yaşında ben çocuklarla akşam sabah ederken adam nelerin peşinde Bak sen ya ne yaparsam yapayım bir türlü affedemiyorum kendimi değersiz hissediyorum sevgisiz hissediyorum seni seviyorum falan filan diyor aşkım falan diyor ama içime sinmiyor bir türlü kocasına mesaj attıktan sonra zaten işler çözüldü Ben kocasına mesaj atmasam o hala konuşmaya devam edecek diye bütün hesaplarını kapattırdı Kocası çok iyi oldu Hiç de pişman değilim onlar kaşındı benim küçücük kızıma nasıl bağırdılar o
Sende haklısın canım kim olsa affetmez

Tüm sayfalar yüklendi.