Sorum var Kizlarr isim konusunda çok kararsızım az kaldı bide doguma

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde hayriye89 tarafından oluşturulan Kizlarr isim konusunda çok kararsızım az kaldı bide doguma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,826 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlarr isim konusunda çok kararsızım az kaldı bide doguma
Konbuyu başlatan hayriye89
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aleyna Yavuz

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Canım benim ya kiyamam mariyam sana birlikte karar verilmeli o küser bu alınır onun istediği olsun benim bebeğim ben karar veririm
🥺😥 Aslında canım açıkçası kimse karışmadı yani şu isim olsun bu olsun demedi deseler di de eşim daha evlenme den de hep hayalini kurmuş bir oğlum olursa eğer ismi Aslan olacak diye yani kimseyi karıştırmazdı
Bende hep hayalini kurduğum Ali Asaf ismini istiyordum eşimle karar aldık onun da benim de istediğimiz olucaktı Ali Aslan koyacak tık, ama olmadı nasip eşim kimliği çıkarmaya giderken son anda karar değiştirip Ömer Ali koymuş, nedeni ni sorduğum da da insanlar dalga geçmiş Aslan hayvan ismi diye o yüzden oğlumla da geçsin ler istemedim dedi , aslında biraz da nasip son anda Ömer Ali oldu adı , bende bişey demedim ismiyle büyür inşallah Hz Ali(r.a) gibi cesur Hz Ömer (r.a) gibi de adaletli olur inşallah 🤲

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
🥺😥 Aslında canım açıkçası kimse karışmadı yani şu isim olsun bu olsun demedi deseler di de eşim daha evlenme den de hep hayalini kurmuş bir oğlum olursa eğer ismi Aslan olacak diye yani kimseyi karıştırmazdı
Bende hep hayalini kurduğum Ali Asaf ismini istiyordum eşimle karar aldık onun da benim de istediğimiz olucaktı Ali Aslan koyacak tık, ama olmadı nasip eşim kimliği çıkarmaya giderken son anda karar değiştirip Ömer Ali koymuş, nedeni ni sorduğum da da insanlar dalga geçmiş Aslan hayvan ismi diye o yüzden oğlumla da geçsin ler istemedim dedi , aslında biraz da nasip son anda Ömer Ali oldu adı , bende bişey demedim ismiyle büyür inşallah Hz Ali(r.a) gibi cesur Hz Ömer (r.a) gibi de adaletli olur inşallah 🤲
Amin birtanem amin inşallah canım ismi çok güzel ismi gibi sağlıklı uzun ömürü olsun alimin

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Amin birtanem amin inşallah canım ismi çok güzel ismi gibi sağlıklı uzun ömürü olsun alimin
Amin amin inşallah canım Allah razı olsun 😊🤲 🥰 biz Aslan koyamadık ama abim minnak bebeğine Umut Alpaslan koymuş 🥰 Ali ellerinden öper teyzesi Ali ismi eşimin pek hayalin deki olmasa da yine de onun dediği olduğu istediği ismi koyduk 😘 umut nasıl uyumuş mu ,

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Amin amin inşallah canım Allah razı olsun 😊🤲 🥰 biz Aslan koyamadık ama abim minnak bebeğine Umut Alpaslan koymuş 🥰 Ali ellerinden öper teyzesi Ali ismi eşimin pek hayalin deki olmasa da yine de onun dediği olduğu istediği ismi koyduk 😘 umut nasıl uyumuş mu ,
Mariyam bugün banyo yaptırdım banyo günlerinde hiç uyanmiyor zorla uyandırdım mamasını verdim geri uyudu yanımda teyzesi ellerinden öper 🥰🥰🥰😍😍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

🤍🤍🌷

Tüm sayfalar yüklendi.