Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mışıl mışıl uyusun paşam uykularım onun olsun
Larende bugün çok uyumadi doğru düzgün uyku düzeni iyice hastanede bozuldu şuan zor ser uyuttum tabi uyanmazsa
Aynen kuzu gerekli birşey bakalım nasıl artik
Vallha şuan baktimda 25 binden başlıyor 🫣 bide yadin bayilere soruyum.bakalim kaç taksit yapiyolar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Larende bugün çok uyumadi doğru düzgün uyku düzeni iyice hastanede bozuldu şuan zor ser uyuttum tabi uyanmazsa
Vallha şuan baktimda 25 binden başlıyor 🫣 bide yadin bayilere soruyum.bakalim kaç taksit yapiyolar
Memnunmuydun elif nasildi
Memnunmuydun elif nasildi
Kuzu sorma aynen yoktum ders çalışmaya başlamıştır buraya girmeye Sira gelmiyordu açıkçası 1 hafatadirda larenle uğraşıyorum hastanede feln yattık yarık gene doktora gidicez mental olarak cökmüş durumdayım açıkçası
Olmuyor kuzu hastanddn çıktık bı dünya çamaşır ve kurumuyor dün eşime dedim bu böyle olmaz alcam ben dedim alt yapıyı yaptimda işte çok emin olamadim gerçekten övdükleri kadar varmı diye