Sorum var Kizmar supe ede ede mahfoldum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 2 Erkek Annesi👼🏼🧿 tarafından oluşturulan Kizmar supe ede ede mahfoldum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,456 kez görüntülenmiş, 58 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizmar supe ede ede mahfoldum
Konbuyu başlatan 2 Erkek Annesi👼🏼🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Nisa Elanur

Kayıtlı Üye
rank
Ya kızlar eşimle Ko usuyoz falan nasılım velhasıl diyom e konus diyor yorgunum şuan konuşacak durumda degilimmsjlasiyoz öyle tm diyom bı bakiyom vatsabtan çevrim için anlamiyomm niye böyle yaptığını kötü seylerde aklimagetir.ek istemiyom
Yinede tedbiri elden bırakma benim başıma geldi. Bu arada kaçıncı haftada doğum yaptın günümüz yakındı 24 Ağustosta yaptım ben 1 hafta erken doğdu.

Yinede tedbiri elden bırakma benim başıma geldi. Bu arada kaçıncı haftada doğum yaptın günümüz yakındı 24 Ağustosta yaptım ben 1 hafta erken doğdu.
31 ağustosta yoptim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aramızda 1 hafta var cnm

Nisa Elanur

Kayıtlı Üye
rank
31 ağustosta yoptim

Aramızda 1 hafta var cnm
Normalde ben de 31 Ağustosta yapacaktım ama hareket etmiyordu 2 tane hastaneye gittim biri evde sancini çek gel dedi başka hastaneye gittim 4 cm açıklık var dedi yatış verdi 7 cm olana kadar da sancı hissetmedim eğer eve gidip sancı gelecek diye 1 gün geç gitseydim diğer doktoru dinleyip bebeğim ölebilirdi seninde biraz sıkıntılıydı ya gebeliğin merak ettim o yüzden

Normalde ben de 31 Ağustosta yapacaktım ama hareket etmiyordu 2 tane hastaneye gittim biri evde sancini çek gel dedi başka hastaneye gittim 4 cm açıklık var dedi yatış verdi 7 cm olana kadar da sancı hissetmedim eğer eve gidip sancı gelecek diye 1 gün geç gitseydim diğer doktoru dinleyip bebeğim ölebilirdi seninde biraz sıkıntılıydı ya gebeliğin merak ettim o yüzden
Rabbim sana bağışlasın cnm evet cnm bende 1 hafta boyunca yavastan sancı çektim sancım gotikce daha sidetli oldu baktım 8 cm açıklık var dedi doğurdum 🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Herzaman tavrı aynı mi d eşinin
Evet cnm ayni

Tüm sayfalar yüklendi.