Kocam bebek istemiyordu ama ben hamileyim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Yasemin123 tarafından oluşturulan Kocam bebek istemiyordu ama ben hamileyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,090 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kocam bebek istemiyordu ama ben hamileyim
Konbuyu başlatan Yasemin123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Tamamda daha hamile olup olmadığı bellisiz
Bana saçma gelen kadının hatası olarak görmesi, tuzak kurduğunu düşünmesi, güvenin sarsılması çok saçma değil mi sence de 🤦🏻‍♀️ Sanki prezervatifi delmiş, doğum kontrol hapı kullanıyorum deyip kullanmamış, ertesi gün hapı aldım deyip almamış.Adam kendi keyfini düşünmüş prezervatif takmak zor gelmiş sonuçta hamile kaldıysa da bu tamamen adamın suçu

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Bana saçma gelen kadının hatası olarak görmesi, tuzak kurduğunu düşünmesi, güvenin sarsılması çok saçma değil mi sence de 🤦🏻‍♀️ Sanki prezervatifi delmiş, doğum kontrol hapı kullanıyorum deyip kullanmamış, ertesi gün hapı aldım deyip almamış.Adam kendi keyfini düşünmüş prezervatif takmak zor gelmiş sonuçta hamile kaldıysa da bu tamamen adamın suçu
Bazı kocaların anlama kapasitesi yok ne kadar anlatırsan anlat sabit fikirliler malesef ben olsam tinlamam arkadaş bayağı stres yapıyor

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Kocamın kızgınlığı bana onun istemediği birşeyi yaptım güveni sarsıldı haklı olarak.Simdi bebek yoksa bile bana uzun bi süre dokunmaz bebek varsa da kabul eder kendi canından kanından ne de olsa.
Ya yazmayım bana düşmez sus dedim kendime ama şu cümle nedir ya ne yönden haklı olarak diyebiliyorsun ortada seni haksız kılan tek şey var bunu başta düşünmemiş olman şimdi hatayı çocuk mu çekecek olmaz öyle arkadaşım eşin çocuk istemiyorsa tedbirini alacak hem oturup düzgünce konuştunuz mu neden istemiyormuş senin anne olmaya gayet de hakkın var ortak bir karar almanız lazım oturup kendi başına ay ben istemiyorum şekerim yeter bana diyemez kendi mi çekecek onca ağrıyı sızıyı hayret bir şey sıkma canını 3 5 gün naz yapar şu an şoktadır muhtemelen şoku atlatmasını bekle anlamadığım test mi yaptın nerden anladın hamile kaldığını inşaAllah midem bulanıyor başım dönüyor kesin hamileyim dememişsindir trajikomik olur

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Ya yazmayım bana düşmez sus dedim kendime ama şu cümle nedir ya ne yönden haklı olarak diyebiliyorsun ortada seni haksız kılan tek şey var bunu başta düşünmemiş olman şimdi hatayı çocuk mu çekecek olmaz öyle arkadaşım eşin çocuk istemiyorsa tedbirini alacak hem oturup düzgünce konuştunuz mu neden istemiyormuş senin anne olmaya gayet de hakkın var ortak bir karar almanız lazım oturup kendi başına ay ben istemiyorum şekerim yeter bana diyemez kendi mi çekecek onca ağrıyı sızıyı hayret bir şey sıkma canını 3 5 gün naz yapar şu an şoktadır muhtemelen şoku atlatmasını bekle anlamadığım test mi yaptın nerden anladın hamile kaldığını inşaAllah midem bulanıyor başım dönüyor kesin hamileyim dememişsindir trajikomik olur
Bir de kadınlara derler yok hep üste çıkıyor yok hep haksızken bile haklı oluyor diye, hormonlu yiye yiye bu erkekler iyice prenses olmaya başladı be

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar