Kocam bebek istemiyordu ama ben hamileyim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Yasemin123 tarafından oluşturulan Kocam bebek istemiyordu ama ben hamileyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,542 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kocam bebek istemiyordu ama ben hamileyim
Konbuyu başlatan Yasemin123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Şu haklı haksız olayına da ayrı sinir oluyorum en ufak sorunda he tamam sen haklısın deyip olayı çözüme kavuşturmaktan kaçıyorlar ellerinde de taşları değnekleri hazırda bekliyorlar gerçi beyin yok çoğunda oturup düzgünce konuşup çözecek kapasite olsa dünya erkeklerin avucundayken bu kadar savaş kavga olmazdı 🤷‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Anladım canım adet öncesi test yaptığın içindir gerçi üstüne görme miydi ne böyle bir durum da var hamilelikte adet görme ondan da olabilir hakkında hayırlısı korunma meselesi çoğunda aynı keyifleri kaçmasın diye kullanmıyorlar Allah bize nasıl büyük bir tahammül vermiş ya evlilikler resmen bizim sayemizde uzun sürüyor
Yok ya karşına alıp salağa anlatır gibi yaza çize anlatsan dahi karşılık “Saçmalama” sonra kadınlar dırdırcı, kadınlar huysuz, yok surat hep asık 🤦🏻‍♀️ sen sürekli salağa yatıp her şeye evet deyip bir süre sonra unutturup ya da bir yolunu bulup yapmayıp durursan sonra da pişkin pişkin ne istedin de yapmadım dersen ben de sanki göbek atacağım mutluluktan

Tüm sayfalar yüklendi.