Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu haklı haksız olayına da ayrı sinir oluyorum en ufak sorunda he tamam sen haklısın deyip olayı çözüme kavuşturmaktan kaçıyorlar ellerinde de taşları değnekleri hazırda bekliyorlar gerçi beyin yok çoğunda oturup düzgünce konuşup çözecek kapasite olsa dünya erkeklerin avucundayken bu kadar savaş kavga olmazdı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Anladım canım adet öncesi test yaptığın içindir gerçi üstüne görme miydi ne böyle bir durum da var hamilelikte adet görme ondan da olabilir hakkında hayırlısı korunma meselesi çoğunda aynı keyifleri kaçmasın diye kullanmıyorlar Allah bize nasıl büyük bir tahammül vermiş ya evlilikler resmen bizim sayemizde uzun sürüyor
Yok ya karşına alıp salağa anlatır gibi yaza çize anlatsan dahi karşılık “Saçmalama” sonra kadınlar dırdırcı, kadınlar huysuz, yok surat hep asık sen sürekli salağa yatıp her şeye evet deyip bir süre sonra unutturup ya da bir yolunu bulup yapmayıp durursan sonra da pişkin pişkin ne istedin de yapmadım dersen ben de sanki göbek atacağım mutluluktan