Kontrol

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Kontrol başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,698 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kontrol
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar 5
Görüntüleme NaN
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Nur123

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Benimkide daima kordonu bacak arası dayamış diye bugüne kadar erkek diyolardı
Basindan beri ne hissediyodun kızmı erkekmi. Sol qoqsün saqdan büýukmu. Yanlış anlama ben başında kız hissediyodum eşim bizim kızımız olmz diyodu hep içimi karartiyodu snra arastrdim sol qoqüs saqdan büyük olurms kız qebeliqnde felan diyodu ondan sordum bnde tuttu sizlerdede aynımı diye 😊

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
O yüzden derler ya hayırlı evlat olsun kız erkek farketmez diye aynen öyle inşallah hayırlı evlat olurlar 🤲🤲🥰💞
Evet canim hakikaten öyle etrafa bakıyorum böyle ağzı bozuk küfür eden erkekleri çocukları görüyorum korkuyorum inşallah hayırlı evlat olurlar . Benim eşime salak kelimesi dahi küfürdür düşün ağzına almaz küfürü inşallah o yönü babasına çeker diyorum 🤲 inşallah yavrucaklarimiz analarına babalarına vatanına hayırlı evlat olurlar 🤲 💕
💕O yüzden derler ya hayırlı evlat olsun kız erkek farketmez diye aynen öyle inşallah hayırlı evlat olurlar 🤲🤲🥰💞

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Bebek eşyalarına sevinçten nadıl vakacam
Eşin üzerime iyi bi qul koklar benim bey kızımız olmaz diyodu. Geçen diyrum eşim beni öperken oqlum kiskaniyo hemen oda qelip öpuyo. Bende yarın kziimzda seni benden kiskanirmi dedim adam ben onu herkzden kıskanırım dedi 😅 dedim uzerime hemen qül kokluyosn oda diyo kız cocuqu farkli olur. Aliswerise qittimmi elini herseye uzatıyor 🤪🤣🤭🤭
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet canim hakikaten öyle etrafa bakıyorum böyle ağzı bozuk küfür eden erkekleri çocukları görüyorum korkuyorum inşallah hayırlı evlat olurlar . Benim eşime salak kelimesi dahi küfürdür düşün ağzına almaz küfürü inşallah o yönü babasına çeker diyorum 🤲 inşallah yavrucaklarimiz analarına babalarına vatanına hayırlı evlat olurlar 🤲 💕
Amin ecmain insaAllah bende çok istiyorum edepli ahlakli olsunlar rabbim korktuqumz kapıya uqratmasn insaAllah 🤲

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Kız çocukları valla öyle balım😂bizim kız 4 yaşında allahım bütün oyunları ben oynatırım ne derse yaparım babası gelince aksam bi gör opuşmeler koklaşmalar bende diyorum hele su oglum bi dogsun goreceksiniz siz😂
Eşin üzerime iyi bi qul koklar benim bey kızımız olmaz diyodu. Geçen diyrum eşim beni öperken oqlum kiskaniyo hemen oda qelip öpuyo. Bende yarın kziimzda seni benden kiskanirmi dedim adam ben onu herkzden kıskanırım dedi 😅 dedim uzerime hemen qül kokluyosn oda diyo kız cocuqu farkli olur. Aliswerise qittimmi elini herseye uzatıyor 🤪🤣🤭🤭

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin ecmain insaAllah bende çok istiyorum edepli ahlakli olsunlar rabbim korktuqumz kapıya uqratmasn insaAllah 🤲
Gerçekten öyle ama babalar kızlarına çok düşkün olur derler eşim şimdiden doğduğunda bir hafta izin alacam kızımla vakit geçirmek istiyorum diyor geçen alışverişe gittik normalde ben çok uzun kalıyorum alışverişte söylenir ama bu sefer bir baktım kendisi seçiyor kızına 🥺🥺

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Nur hele bide dillenince bi gör eşin delirecek 🤩 bir tatlı baba diyorlar nazlı nazlı bi gör cilve yapıyorlar babalarına 🤭
Gerçekten öyle ama babalar kızlarına çok düşkün olur derler eşim şimdiden doğduğunda bir hafta izin alacam kızımla vakit geçirmek istiyorum diyor geçen alışverişe gittik normalde ben çok uzun kalıyorum alışverişte söylenir ama bu sefer bir baktım kendisi seçiyor kızına 🥺🥺

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Kız çocukları valla öyle balım😂bizim kız 4 yaşında allahım bütün oyunları ben oynatırım ne derse yaparım babası gelince aksam bi gör opuşmeler koklaşmalar bende diyorum hele su oglum bi dogsun goreceksiniz siz😂
Hahha çok iyi olur ama ya şöyle düsününce rabbim tadinizi tuzunuzu arttrsin insaAllah kuşum 😅🤗🤲🌺🤍

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Bi ömür baqlari öyle olur insaAllah tek ilqili alakalı baba olsunlar. Bazen kıskanıyorum bazende ne quzel diyip çok hoşuma qidiyor rabbim muhabbetlerini arttrsin yawrularimizn babalaryla 🥰🤲🌺🤍🤗

Tüm sayfalar yüklendi.