Z
Amin canım amin

Ay gerçekten mi yaa bu diziler hepsi gerçek hayatta da oluyor farkettinmiAynen öyle Dünya tersine döndü artık kızı erkeği kalmadı bunun kimin eli kimin cebinde belli değil rabbim herkese akıl fikir hidayet versin kimseye guvenilcegi kalmadı müge anlida ablasının kocasıyla sevgili olan bile çıktı aynı evde yaşayıp neler var neler olmaz dememeli hiç biseye rabbim herkesin yuvasını korusun
Amin canım amin

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sende konuyu kapat bu saatten sonra da eşini takip et ama gizli gizli ona çaktırmadan birşey daha görsen bütün ailesinin içinde yüzüne yüzüne anlat bir daha birde kız senide soruyormuss ya sende deseydin keşke numarami ver beni arayıp sorsun beni sana niye soruyor alla ala oda tuhafKızlar eşimle konuştum falnan dedim sen kizlarlami konusuyon dedi arkadaşım zaten onun sevgilisi var sevgiliside eşimin arkadaşı vs annesinin yanında dedim bir yanlisini gorursem kapı dışarı ederim seni babamı karşısında görürsün dedim dedi delimisin öyle bişey yapacam annesi ablasida ordaydi dedi zaten evli olan erkekler başka bir kızla konuştuğunda nefret ederim dedi dedi benimki arkadaş hep senide soruyor iyi diyor yengen faln öyle dedi dedi yalan soylemiyom

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sende konuyu kapat bu saatten sonra da eşini takip et ama gizli gizli ona çaktırmadan birşey daha görsen bütün ailesinin içinde yüzüne yüzüne anlat bir daha birde kız senide soruyormuss ya sende deseydin keşke numarami ver beni arayıp sorsun beni sana niye soruyor alla ala oda tuhafKızlar eşimle konuştum falnan dedim sen kizlarlami konusuyon dedi arkadaşım zaten onun sevgilisi var sevgiliside eşimin arkadaşı vs annesinin yanında dedim bir yanlisini gorursem kapı dışarı ederim seni babamı karşısında görürsün dedim dedi delimisin öyle bişey yapacam annesi ablasida ordaydi dedi zaten evli olan erkekler başka bir kızla konuştuğunda nefret ederim dedi dedi benimki arkadaş hep senide soruyor iyi diyor yengen faln öyle dedi dedi yalan soylemiyom

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-04-15
Gebeliğinizin 36. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık marul büyüklüğünde.
Bebeğin vücudundaki tüylerin çoğu dökülür ve cilt verniks kazosa ile kaplanır.
Bu hafta sonunda bebeğimiz miadına gelmiş olup doğum her an olabilir. doğumdan
önceki 1-2 hafta hafifleme dediğimiz uterusun tepe noktasının aşağıya inmesi olabilir. bu inme nefes almanızda rahatlama sağlarken aşağıya olan baskı nedeniyle yürümenizi zorlaştırabilir. braxton hick kasılmaları gittikçe daha sık ve daha kuvvetli olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 46 cm ağırlıgı 2700 gr
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Bebeğin vücudundaki tüylerin çoğu dökülür ve cilt verniks kazosa ile kaplanır.
Bu hafta sonunda bebeğimiz miadına gelmiş olup doğum her an olabilir. doğumdan
önceki 1-2 hafta hafifleme dediğimiz uterusun tepe noktasının aşağıya inmesi olabilir. bu inme nefes almanızda rahatlama sağlarken aşağıya olan baskı nedeniyle yürümenizi zorlaştırabilir. braxton hick kasılmaları gittikçe daha sık ve daha kuvvetli olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 46 cm ağırlıgı 2700 gr