Sorum var Konu eşim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 2 Erkek Annesi 👼🏼🧿 tarafından oluşturulan Konu eşim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,357 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Konu eşim
Konbuyu başlatan 2 Erkek Annesi 👼🏼🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 Erkek Annesi 👼🏼🧿

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 36. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık marul büyüklüğünde.
Bebeğin vücudundaki tüylerin çoğu dökülür ve cilt verniks kazosa ile kaplanır.
Bu hafta sonunda bebeğimiz miadına gelmiş olup doğum her an olabilir. doğumdan
önceki 1-2 hafta hafifleme dediğimiz uterusun tepe noktasının aşağıya inmesi olabilir. bu inme nefes almanızda rahatlama sağlarken aşağıya olan baskı nedeniyle yürümenizi zorlaştırabilir. braxton hick kasılmaları gittikçe daha sık ve daha kuvvetli olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 46 cm ağırlıgı 2700 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Amin valla kimse değil arkadaşı kuzeni kardeşi akrabasına guvenemiyor kim olursa olsun benim içinde geçerli eşimin arkadasiylada isim olamaz kuzeniylede bunda bu kadar netim
Aynen öyle ben eşimin olduğu ortamda konuşurum ama eşim yoksa ne ortamda işim olur ne de özelden yazıp ne yapıyorsun vs diye konuşmam eşimde buna razı gelmez . Hoş telefon numaraları bile yoktur bende gerekte yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

O

O yaparsa memleket meselesi olur kıza neler yapar söyleyince de demiyorlar mi biz erkeğiz yada erkektir yapar filan çıldırıyorum 😤

Ay inanmıyorum kanım dondu şuan 😱
Kız öyle erkeğin ben erkek erkek olmuştu adam olmamış derler ki öylede. Adam dediğin karısındna başka biri ile konuşmaz . Adamın karısı hem eşi hem annesi hem arkadaşıdır bu kadar netim başka kadına gerek yok

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Eşinin her dediğine inanma çok yalnis yaptığı

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Eşinin her dediğine inanma çok yalnis yaptığı
Bu arkadaşın yanlış anlaşmasın ama en büyük yaptğı hata o zaten eşinin her dediğine güvenmesi . Göz dağı vermek yerine direk konuşmayı kes bir daha asla olmasın ne demek arkadaşımın sevgilisi vs diye tartışması lazım

Kizalr sadece arkadaşım dedi o kadar annesinin yaninda konuştum onunla ben öyle biri değilim dedi oda bazen konusuyoz faln dedi

Bu arkadaşın yanlış anlaşmasın ama en büyük yaptğı hata o zaten eşinin her dediğine güvenmesi . Göz dağı vermek yerine direk konuşmayı kes bir daha asla olmasın ne demek arkadaşımın sevgilisi vs diye tartışması lazım
İkiside eşimin arkadasi

İkiside eşimin arkadasi

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Kizalr sadece arkadaşım dedi o kadar annesinin yaninda konuştum onunla ben öyle biri değilim dedi oda bazen konusuyoz faln dedi
Mesajı silmiş miydi o zaman ver mesajı okuyayım deseydin ? Yada telefonunu senden saklamaması gerektiğini söyleseydin bakalım ne tepki verecekti.

Mesajı silmiş miydi o zaman ver mesajı okuyayım deseydin ? Yada telefonunu senden saklamaması gerektiğini söyleseydin bakalım ne tepki verecekti.
Baktım canim msj hala duruyor konuşmalarda arkadaşça geciyordu

Baktım canim msj hala duruyor konuşmalarda arkadaşça geciyordu

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar