Sorum var Konu eşim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 2 Erkek Annesi 👼🏼🧿 tarafından oluşturulan Konu eşim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,357 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Konu eşim
Konbuyu başlatan 2 Erkek Annesi 👼🏼🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 Erkek Annesi 👼🏼🧿
Arkadaş dedi tlfona baktı silinmemis msjlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İyi yaptın o zaman en azından sannesinin yanında bu kadar net konuşman annesi nede oğlunda göz dağı olur . Kaynanan da oğlunu uyarır buna adım gibi eminim
Söyledim canim eşimde ordaydi dedim biseyini görürsem susumam dedim annemde burda açık konusuyom dedim delimisin sen ben arkadaşım diyorum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Arkadaş dedi tlfona baktı silinmemis msjlar

Söyledim canim eşimde ordaydi dedim biseyini görürsem susumam dedim annemde burda açık konusuyom dedim delimisin sen ben arkadaşım diyorum
İşte arkadaşın dahi olsa konuşma dedim mi canım ? Aslında önemli olan bu çünkü erkeklerin arkadaş anlayışı biz kadınlar gibi değiş ne. Yazık ki

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar eşimle konuştum falnan dedim sen kizlarlami konusuyon dedi arkadaşım zaten onun sevgilisi var sevgiliside eşimin arkadaşı vs annesinin yanında dedim bir yanlisini gorursem kapı dışarı ederim seni babamı karşısında görürsün dedim dedi delimisin öyle bişey yapacam annesi ablasida ordaydi dedi zaten evli olan erkekler başka bir kızla konuştuğunda nefret ederim dedi dedi benimki arkadaş hep senide soruyor iyi diyor yengen faln öyle dedi dedi yalan soylemiyom
Çok iyi yapmışsın bende evlenmeden önce eşimin kız arkadaşları vardı ama evlendikten sonra hepsini hayatından çıkardı evli bir erkeğin kız arkadaşı olamaz evli bir kadınında erkek arkadaşı olamaz bana göre böyle şuan iş gereği kadınlarla konuşuyor ama gel görki ben ona bile sinir oluyorum 😠

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Çok iyi yapmışsın bende evlenmeden önce eşimin kız arkadaşları vardı ama evlendikten sonra hepsini hayatından çıkardı evli bir erkeğin kız arkadaşı olamaz evli bir kadınında erkek arkadaşı olamaz bana göre böyle şuan iş gereği kadınlarla konuşuyor ama gel görki ben ona bile sinir oluyorum 😠
Kendimi gördüm 😂😂

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Aynen öyle ben eşimin olduğu ortamda konuşurum ama eşim yoksa ne ortamda işim olur ne de özelden yazıp ne yapıyorsun vs diye konuşmam eşimde buna razı gelmez . Hoş telefon numaraları bile yoktur bende gerekte yok

Kız öyle erkeğin ben erkek erkek olmuştu adam olmamış derler ki öylede. Adam dediğin karısındna başka biri ile konuşmaz . Adamın karısı hem eşi hem annesi hem arkadaşıdır bu kadar netim başka kadına gerek yok
Valla eşimin arkadaslarini tanımam bile sadece isim olarak bilirim oda onların eşlerini tanımaz bana yapılmasını istemediğimi başkasına yapmam yaptirmam ben onu iyi bilirim o beni hoş bu kocana guvenmemek değil gerçekten çevreye guvenilmiyo akraba da olsa akrep olmaya basliyo her şey oluyo kim olursa olsun bı erkeğin arkadaşı olamaz hiç bı erkekse izin vermez sevgilisinin başka bı erkekle konusmasina

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Dinen nikah düşüyorsa bu kuzeni dahi olsun asla samimiyet kurdurmam. Evli erkeğin veya kadının karşı cinsten arkadaşa ihtiyaçları yok. Birinin aklında kötülük olmasa diğerini illahaki şeytan dürtükler

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 21. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık havuç büyüklüğünde.
Artık bebeğin hareketler iyice belirgin hale gelir. kaşlar ve dudaklar iyice belirgin olur. Varisler oluşmaya başlayabilir. mümkün olduğunca istirahat halinde ayakları yukarı kaldırmak gerekli .
Bebeğinizin boyu yaklaşık 28 cm ağırlıgı 400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar