Sorum var Konu eşim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 2 Erkek Annesi 👼🏼🧿 tarafından oluşturulan Konu eşim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,357 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Konu eşim
Konbuyu başlatan 2 Erkek Annesi 👼🏼🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 Erkek Annesi 👼🏼🧿

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
İlk evlendiğimiz de benim eşim inde kız arkadaşı vardı konuşuyorlardı falan benimle paylaşmadığın sıkıntılarını anlatıyodu ona Bi iki defa gördüm ses etmedim sonra sonra bi olay oldu kızın numarasını falan aldım aramadım ama telefonum yanlışlıkla aramış kızı sonra eşime beni şikayet etmiş biz bi kavga ettik zorla sildirdim numarasını o gün bu gündür de hiç bi arkadaşı yok kız falan ayda yılda halı sahası var sadece artık evli ve bunun farkında olmaları gerekiyo biz nasıl ki eşlerimizin istediğini yapıyorsak onlarında yapmaları gerek ben hep bu yoldan gidiyorum ben konuşsam yapsam hoşuna gider mi sen ne tepki verirsin sen ne düşünürsün diyorum sonra zaten hak veriyo haklısın diyo ve çekiliyo sende bunu bi dene istersen 🥰
Bence de

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Dinen nikah düşüyorsa bu kuzeni dahi olsun asla samimiyet kurdurmam. Evli erkeğin veya kadının karşı cinsten arkadaşa ihtiyaçları yok. Birinin aklında kötülük olmasa diğerini illahaki şeytan dürtükler
Ktılıyorum Buna
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valla eşimin arkadaslarini tanımam bile sadece isim olarak bilirim oda onların eşlerini tanımaz bana yapılmasını istemediğimi başkasına yapmam yaptirmam ben onu iyi bilirim o beni hoş bu kocana guvenmemek değil gerçekten çevreye guvenilmiyo akraba da olsa akrep olmaya basliyo her şey oluyo kim olursa olsun bı erkeğin arkadaşı olamaz hiç bı erkekse izin vermez sevgilisinin başka bı erkekle konusmasina
Güvensizlikle alakalı değil dediğim gibi biraz da sahiplenme ve cidden mahremini korumakla alakalı

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar