Konumuz" 6 Ay Aşısı"

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeğim Büyürken kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan Konumuz\" 6 Ay Aşısı\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,059 kez görüntülenmiş, 74 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeğim Büyürken
Konu Başlığı Konumuz\" 6 Ay Aşısı\"
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Hmm teşekkür ederim kuzum bilgin için bende öyle yaparım o zaamn 😍😍çok teşekkür ederim ❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Nasılsın nurumm
Çok şükür iym canim. Sen nasilsin? 💕 paşam nasil? Benim yerime çokça öp 🙏😘bu aralar giremiyorum ev işi bebek derken çok yoruluyorum hem lohusa dönem😔🥰

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Korkma canım gitmeden önce bir yadim kaşığı kadar calpol ver bir şey olmaz Allahın izni ile o gün boyunca 4 saat yada 6 saat ara ile ialci tekrarla

Bizde 9 Kasım da 😍😍
Inşallah kuzum öyle yapiyim o zman 🥰

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Çok şükür iym canim. Sen nasilsin? 💕 paşam nasil? Benim yerime çokça öp 🙏😘bu aralar giremiyorum ev işi bebek derken çok yoruluyorum hem lohusa dönem😔🥰
Şükür kuzum iyiyim paşa da iyi canım öperim teyzesi kucağımda uyuyor . Ayy alışınca bu kadar yorulmazsın canım

Inşallah kuzum öyle yapiyim o zman 🥰
Yp canım

Hahaha biz değiliz son aşımız sanırım bundan sonra 12. Aya kadar yok herhalde yada 9 aylık iken var mıydı ki 😂😂ay hiç bir bilgim yok
9 aylıkken de var canım ☺️ ama 9. Ay aşısı alihanda pek etki yapmadı şimdi doğum gününden 1 gün sonra 1 yaş aşısı var

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Selamın aleyküm arkadaşlar Kayra 06.11 de tam 6 aylık olacak ve 6 ay asimiz var merak ettiğim ise 6 ay aşısı kaç aşıdan oluşuyor ve bebekte ateş, huzursuzluk yapıyor mu . Aslında öğrenme amacım ona göre aşı olacağı sabah ilaç vermek eğer sıkıntı yapmıyor ise vermeyecegim de bilgilerini paylaşır iseniz çok mutlu olurum . Hayırlı geceler öpüldünüz yazan elleriniz dert görmesin inşallah 🤲🏻❤️
Kuzum bir tane ağızdan damla şeklinde polio. Hepatit B nin 3. dozu ve pnömokok bir bacağa. Diğer bacağa ise beşli karma aşı yapılıyor. Biraz ağrılı ve huzursuzluk hafifte ateş oluyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
9 aylıkken de var canım ☺️ ama 9. Ay aşısı alihanda pek etki yapmadı şimdi doğum gününden 1 gün sonra 1 yaş aşısı var
Teşekkür ederim canım Alihan nasıl kaç aylık oldu

Kuzum bir tane ağızdan damla şeklinde polio. Hepatit B nin 3. dozu ve pnömokok bir bacağa. Diğer bacağa ise beşli karma aşı yapılıyor. Biraz ağrılı ve huzursuzluk hafifte ateş oluyor
Anladım canım o zaman sabahtan ilaç vereyim en iyisi ben oğluşuma

Tüm sayfalar yüklendi.