Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok canım beim bilgim 2 gündür rüyamda görüyorum bugun de gördüm rabbim hayırla vesike çıkarsın inşallah . Vefat eden bebeğinin mezarı başında ağlıyordu
Yok canım beim bilgim 2 gündür rüyamda görüyorum bugun de gördüm rabbim hayırla vesike çıkarsın inşallah . Vefat eden bebeğinin mezarı başında ağlıyordu
Ahahahha . Kız kayra akşam 9 da uyuyır sabah 7 de ayakta beni uyandırana kadar canı çıkıyor resmen kafaöa gözüme her yerime vuruyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kurban olurum ona ya bende onun minik gözlerini öperim annesi . Kayra hiç sevmiyor ali babayı . Kaç haftalıksın mariyaö yani bu sancı sebebei ne ki bebeğim haraketleri nasıl kuzum
Kız bacım Allah için nasıl alisdirdin 9da yatmaya bizim 1 i buluyo bazen 2 eşimle delircez artık gercekden ben 9 da yatirsam gene kalkar gene aynı saati bulut kalkması ne derdi var bilemiyorum uyumaya calistikmi evde kiyamat kopuyo sanki inat ediyo uyumamak için
Kız bacım Allah için nasıl alisdirdin 9da yatmaya bizim 1 i buluyo bazen 2 eşimle delircez artık gercekden ben 9 da yatirsam gene kalkar gene aynı saati bulut kalkması ne derdi var bilemiyorum uyumaya calistikmi evde kiyamat kopuyo sanki inat ediyo uyumamak için
Buda olabilir kuzum bilmiyorum ya bakalım sabırsızlıkla bekliyorum miniğin kendi başına ayağa kalkmasını
Haklısın canım da işte insan bir an önce yapsın istiyor
İnşallah kuzum
Ben öğretmedin canım kendi kendine yapmaya başladı aslında ilk başlarda evde sürekli elini tutup yürütüredük kendisi hatta gelip elimizi tutup bizi oda oda gezdirirdi sonra biz yürüsn diye elini bıraktık ilk başlar baktık korkup adım atmıyor kendi haline bıraktık aradan 1 ay geçti tek tük adım atmyaa başladı o 2 adım dahi atsa ben kahkaha atıp onu alkışlıuordum ıda aşırı mutlu oluyordu gün geçtikçe saha fazla adım attj şuan maşallahı var sabret canım onu destekle eşinle karşılıklı geçip yürüeösini sağla ama düşmesini engelle korka bilir çünkü .
Oy kayrada öyle kız canımı okuyor evde onun peşinde koşmaktan artık kilo verdim düşün yaptırdık canım yaşına girdikten 3 gün sonra yaptırdık hemde şükür ne ateş ne huysuzluk hiç biri olmad
Ne güzel ya buda uykuya düşman bacım çocuk sanki doğarken uyumucam diye yemin etmiş delircem artık ha böyle bazen beni sasirtip uyuyo okadar sevniyorumki ozaman oh be diyorum gerçi bazen oda kısa süreli oluyo ama olsundu
Ne güzel ya buda uykuya düşman bacım çocuk sanki doğarken uyumucam diye yemin etmiş delircem artık ha böyle bazen beni sasirtip uyuyo okadar sevniyorumki ozaman oh be diyorum gerçi bazen oda kısa süreli oluyo ama olsundu
Fazlami bıraksan sabaha kadar oturur herhalde ah bı uyutmaya çalışırken halimize gör bak 11 buçuk uyudu bire yirmi vardı uyandı şuan hala ayağımda sallıyorum düşün bendemi bı problem var valalhi çözemiyorum yav
Fazlami bıraksan sabaha kadar oturur herhalde ah bı uyutmaya çalışırken halimize gör bak 11 buçuk uyudu bire yirmi vardı uyandı şuan hala ayağımda sallıyorum düşün bendemi bı problem var valalhi çözemiyorum yav