Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Et tepsisi yapacağım canım yanına çorba salata. Minişim iyi çok şükür ama bugün salık ocağından aradılar topuk kanından dolayı troit hormonların da sıkıntı çıktı tekrar topuk kanı almamız lazım dediler inşallah kötü bişy yoktur canım sıkıldı ona
Et tepsisi yapacağım canım yanına çorba salata. Minişim iyi çok şükür ama bugün salık ocağından aradılar topuk kanından dolayı troit hormonların da sıkıntı çıktı tekrar topuk kanı almamız lazım dediler inşallah kötü bişy yoktur canım sıkıldı ona
Bende düşünüyorum pırasamı ıspanakmı karnıbahar mı yapsam diye ama ondan önce kızım okuldan geldi şimdi ne yesek diye düşünüyorum hep bi ne yesek ne yapsam düşünmekten gına geldi ama yinede şükür kayroş nasıl sen napıyorsun canım
Balimmm aksama balikkkkk var bendeeee yanina salata ohhh tamamdir o is Larenle ugrasiyorum sabah gene saglikocagina götürdüm gece cok oksuruguk vardi bide gozu yavrumun capaklanmis ve acamadi korkup hemen götürdüm oda birseyi yok diyo sadece geniz akintisi var surekli burnunu ac diyo sastim kaldim ben mi panik yapıyorum doktorlarımı anlamiyolar şükür cigerleri temiz boğazları şiş degil ama öksürük ve burnu tikali